Savuporotäytteiset palttoonnapit

Pienet cocktail-palat ovat herkullista tarjottavaa juhlissa

Savuporotäytteiset palttoonapit
Kuva: Timo Viljakainen

Savuporotäytteiset palttoonnapit

30–40 kpl Väinämöisen palttoonnappeja

Täyte
240 g smetanaa
150 g savuporoa
200 g pippurituorejuustoa

Koristeeksi
hienonnettua persiljaa
keltaista paprikaa
tuoretta kurkkua

Hienonna savuporo tehosekoittimella. Vaahdota smetana, lisää joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu poro.

Pursota täyte palttoonnapeille ja koristele hienonnetulla persiljalla ja pienellä paprikan palalla tai kurkulla.

    Vinkki! Vastaavan täytteen voi tehdä myös kylmäsavukirjolohesta. Silloin pippurituorejuuston voi vaihtaa vaikkapa ruohosipulituorejuustoksi.