Leivotaan ruisleipää - tule mukaan kurssille!
Lempeästi kupliva juuri kohottaa perinteisen ruisleivän. Tule oppimaan, kuinka kansallisruuaksi äänestetty ruisleipä syntyy.
Ruisleivän leipominen on hitaan elämän luksusta. Pirteästi kupliva juuri ja kauniisti kohoava leipätaikina kertovat onnistuneesta valmistelusta. Leipomisen jaloa taitoa kannattaa vaalia - tai harjoitella, jollei sitä vielä osaa. Vuoden 2016 äänestyksessä ruisleipä valittiin myös Suomen kansallisruuaksi.
Kurssilta oppia ja varmuutta
Perinteisin mielikuva ruisleivän leivonnasta yhdistyy maalaistaloon ja leivinuuniin, mutta leivonta onnistuu myös kaupunkikodissa ja tavallisessa sähköuunissa. Kurssilta saat mukaasi kokeneen leipurin toimivat ohjeet ja näppituntuman perinteisen ruisleivän leivontaan. Näet, miten juuri toimii ja kuinka leipä kohoaa. Saat käytännön neuvot niin hapattamiseen, alustamiseen kuin paistamiseenkin.
Palkintona on unohtumattomia leivonta- ja makuelämyksiä, joita kannattaa jakaa myös perheen ja ystävien kanssa.
Kysy kurssia ruoka-asiantuntijaltamme!