Ruokatietopankki

MKN Ruokaneuvot· Ruokatietopankki· Ruokakasvatus
Mustamakkara on Pirkanmaalla arvossaan
Mustamakkara on hyvää arkiruokaa ja siitä saa cocktail-paloja juhlatarjoiluihin.

Ruokatietopankki
Oulun limppua juhlapöytään
Makea leipä on perinteisesti ollut juhlava tarjottava. Niin myös mausteinen Oulun limppu.

MKN Ruokaneuvot· Ruokatietopankki· Ruokakasvatus
Lapissa leivotaan ohrarieskaa
Parhaimmalta rieska maistuu heti tuoreena voin ja kylmän maidon kanssa. Se sopii hyvin myös keittojen...

Maa- ja kotitalousnaiset· Ruokatietopankki
Silakka
Silakka on ollut yksi Itämeren tärkeimmistä saaliskaloista ja saalismääriltään se on edelleen Suomen tärkein kala....

MKN Ruokaneuvot· Ruokatietopankki
Tarjottavien määrä juhlissa - paljonko kaikkea tarvitaan?
Täältä löydät suosituksemme ruokien ja juomien määristä henkilöä kohden

MKN Ruokaneuvot· Ruokavinkit· Ruokatietopankki
Raikas raparperi maustaa makeat ja suolaiset herkut
Runsassatoinen ja mehevä raparperi on mainio kala- ja liharuokien kaveri.

Mirja Pummila
2 min lukuaika
Ruokatietopankki
Voimaa smoothiesta
Hedelmistä, vihanneksista ja juureksista lisää suorituskykyä ja jaksamista

MKN Ruokaneuvot· Ruokavinkit· Ruokatietopankki
Tammikuun teemakasvikset IDUT
Ituja voi kasvattaa itse vaikka astiankuivauskaapissa. Niistä saa ravinteikkaita herkkuja helposti.

Marita Suontausta
2 min lukuaika
Ruokatietopankki
Blinit, mäti ja muita täytteitä
Talvi on parasta aikaa nauttia blineistä

Jenni Kunnaala
1 min lukuaika
Järjestö ja kumppanuudet· Järjestötoiminta· Uutinen· Ruokatietopankki· Järjestökampanjat
Älä heitä paistinrasvoja viemäriin!
Maa- ja kotitalousnaiset on mukana tänäkin vuonna järjestettävässä Kinkkutempussa, joka kannustaa kotitalouksia keräämään ja kierrättämään...

MKN Ruokaneuvot· Ruokavinkit· Ruokatietopankki
JOULUKUUN TEEMAKASVIS: Juurikkaita itsenäisyyspäivän juhlapöytään
Juurikkailla saat monenlaista väriä kaikkiin joulukuun juhlatarjoiluihin.

Marita Suontausta
2 min lukuaika
MKN Ruokaneuvot· Ruokavinkit· Ruokatietopankki
Makoisat luumut ja kirsikat – nauti tuoreena tai säilö
Käytä ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa tai säilö talven varalle.

Janita Kylänpää
2 min lukuaika