Ruokatietopankki
Ruokatietopankki
Terveyspommi tomaatti taipuu moneen – kasvattaisitko omasi?
Hyödynnä tomaattia monipuolisesti ympäri vuoden.
Ruokatietopankki
Nauti sienisadosta ympäri vuoden
Tuoreen sienisadon aika on verrattain lyhyt, joten sieniä kannattaa säilöä myös pitkän talven varalle.
Asta Asunmaa
2 min lukuaikaRuokatietopankki
Kesäkurpitsa ja munakoiso - satokauden herkkuja
Kesäkurpitsojen runsaan sadon saa kyllä käytettyä, sillä kesäkurpitsa on hyvin monikäyttöinen. Munakoisoa kasvatetaan myös Suomessa....
Helena Velin, Asta Asunmaa
3 min lukuaikaRuokatietopankki
Kotimakkara on suurta herkkua!
Kotimakkaroiden valmistaminen vaatii hiukkasen vaivannäköä, mutta lopputulos palkitsee tekijän.
Ruokatietopankki
Syö marjat tuoreena!
Terveellisiä vitamiinipommeja ei kannata säästellä. Syö marjoja kesällä niin paljon kuin jaksat!
Sanna Louna
2 min lukuaikaRuokatietopankki
Tervetuloa kahvikutsuille!
Kupponen kahvia ja herkulliset tarjottavat kutsuvat jakamaan yhteisiä hetkiä niin arjessa kuin juhlassa.
Maa- ja kotitalousnaiset· MKN Ruokaneuvot· Ruokatietopankki
Vinkit kevään juhliin
Nappaa tästä Maa- ja kotitalousnaisten vinkit herkullisiin juhliin!
Mari Mäenpää
3 min lukuaikaRuokatietopankki
Grillaa uusi kasvissato
Kotoisista kasviksista valmistuu grillissä nopeasti kevyt ateria tai maukas lisuke lihalle.
Ruokatietopankki
3 tapaa piparitalon osien kiinnitykseen
Katso vinkit!
MKN Ruokaneuvot· Ruokatietopankki
Kuinka monelle riittää
Vinkkejä tarjottavien valmistukseen.
Ruokatietopankki
Etelä-Savon rakkaalla rieskalla on monta nimeä
Erilaiset rieskat ovat olleet Etelä-Savossa viikoittain valmistettu herkku, mutta myös suosittua pitotarjottavaa. Juvan ja Anttolan...
Ruokatietopankki
Pohjois-Savon ryynirieska onnistuu aloittelijaltakin
Ryynirieska on maistuva esimerkki Pohjois-Savon rikkaasta rieskakulttuurista. Savolaisemännät leipoivat kekseliäästi muunnellen erilaisia rieskoja niistä aineista, joita kulloinkin...