Alkupalat ja pikkusyötävät
Kalaruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Muikkupiiraat
Muikkupiiraat hurmaavat vierastarjoilun suolaisena palana
Salaatit ja kasvisruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Perunasuupalat
Perunasta saa loihdittua herkullisia pikkupaloja kesäjuhliin
Alkupalat ja pikkusyötävät· Juhlat ja sesongit
Herkullinen kinkkuvoileipäkakku
Voileipäkakku on usein kahvipöydän suosituin herkku
Alkupalat ja pikkusyötävät
Kalaeväät
Muna ja savukala maistuvat ruisleivän kanssa
Hävikkiruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Broilerikääröt
Välipalakääröihin voit hyödyntää aterialta jäänyttä kypsää broilerin lihaa
Alkupalat ja pikkusyötävät
Tomaatticharlotta
Tomaattinen charlotta on suolainen kulhokeikauskakku, joka sopii esimerkiksi alkuruoaksi tai uusien perunoiden kanssa nautittavaksi
Kalaruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Jokitörmän sienipiirakka
Kaunis ja ruokaisa piirakka syntyy sienistä, graavikalasta ja pinaatista
Salaatit ja kasvisruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Sienikorput
Suolarouskut tuovat pikantin lisän perinteisiin korppuihin
Salaatit ja kasvisruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Grillattu kukkakaali ja yrttiöljy
Rapea kukkakaalipihvi on erinomainen alkupala tai lihan lisuke
Alkupalat ja pikkusyötävät
Härkäpapulevite
Härkäpapulevite maistuu rapeakuorisen leivän päällä
Leivonnaiset· Alkupalat ja pikkusyötävät
Siemennäkkileipä ja hernelevite
Siemennäkkileipä, hummusta muistuttava hernelevite ja lasi maitoa on mukava ilta- tai välipala
Alkupalat ja pikkusyötävät
Kanatäytteiset kolmioleivät
Pienet leivät sopivat tarjottavaksi juhliin tai illanistujaisiin
Alkupalat ja pikkusyötävät
Ruukkujuusto
Tarjoile ruukkujuusto leivän tai suolakeksien kera
Alkupalat ja pikkusyötävät
Savuporotäytteiset palttoonnapit
Pienet cocktail-palat ovat herkullista tarjottavaa juhlissa
Salaatit ja kasvisruoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Parsapiirakka
Keväinen piirakka leivotaan tuoreesta parsasta
Liharuoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Lisäkkeitä makkaralle
Tarjoile makkaroiden kanssa puolukkamarmeloa ja punasipulilisäkettä