kekri
Liharuoat· kekri
Punajuuri-porsaspaisti
Syksyisessä padassa kohtaavat punajuuri porsaanliha
Salaatit ja kasvisruoat· kekri
Palsternakkaterriini punajuurikuoressa
Tarjoa terriini buffetpöydässä tai kasvisruokana
Recipe category 2· kekri
Kesäkurpitsa-sienikeitto ja sienipatonki
Tarjoile lempeä keitto rapsakan patongin kera
Leivonnaiset· kekri
Varilimppu
Varsinaissuomalainen varilimppu leivotaan ajan kanssa.
Leivonnaiset· kekri
Ryynirieska
Ryynirieska kuuluu savolaiseen juhannukseen.
Leivonnaiset· kekri
Lapin ohrarieska
Rieskan paistaminen vaatii kuuman uunin.
Leivonnaiset· kekri
Rievä
"On Tampereen tyttäret sieviä, kun syövät he tuoreita rieviä."
Leivonnaiset· Recipe category 1· kekri
Oulun limppu
Oulun limpussa maistuu pomeranssi.
Leivonnaiset· kekri
Nosterieska
Keski-Suomen nosterieska saa muhevan rakenteensa hiivalla käytetystä juuritaikinasta.
Leivonnaiset· kekri
Lohjan omenalimppu
Osa omenakaupungin runsaasta omenasadosta piilotetaan limppuun.
Leivonnaiset· kekri
Lepuska
Lepuska on pehmeä, perunainen rieska Etelä-Karjalasta.
Leivonnaiset· kekri
Keskipohjanmaalainen sekaleipä
Sekaleipä on Keski-Pohjanmaalla varsin yleinen arkileipä.
Leivonnaiset· kekri
Hämäläiset juhlaleivät
Perunalimpun ja näkkileivän kanssa maistuu porkkanavoi.
Leivonnaiset· kekri
Pohjois-Karjalan vatruska
Pohjois-Karjala on piirakanystävän paratiisi
Leivonnaiset· kekri
Keski-Pohjanmaan krenikka
Krenikan ohje oli pitkään salainen
Leivonnaiset· kekri
Kainuun rönttönen
Kainuun rönttönen on suojattu herkku