News landing
Suurenmoista soppaa pakkaspäiville
Höyryävän kuuma soppakattila odottaa hiihtoretkeltä palaavia.
Kuusi syytä syödä juureksia
Juureksista kannattaa nauttia monestakin syystä. Ne ovat herkullisia, terveellisiä ja erittäin monikäyttöisiä.
Kalevalan päivän juhlamenussa maistuu Suomi
Juhlitaan yhdessä maamme makuja ja suomalaista ruokaketjua!
Sydäntalven herkkuleivonnaiset
Helmi-maaliskuussa nautitaan Runebergin tortuista, ystävänpäivän suloisista suuhunpantavista sekä muhkeista laskiaispullista.
Näppärät arkiruuat kasvi- ja maitoproteiinituotteista
Kokeile rohkeasti proteiinituotteita. Niiden avulla ruuanvalmistus on helppoa.
Säilö syksy purkkiin
Marjoja ja vihanneksia voi säilöä lokakuulle asti.
Riistassa maistuu metsä
Metsänantimia rouskuttelevan riistan lihassa on reilusti makua ja ravintoaineita.
Syysretken ihanat eväät
Maukkaat retkieväät maistuvat lyhyellä tai pitkällä retkellä
Kaali kruunaa syysruuan
Monen kokoiset, muotoiset ja väriset kaalikasvit tuovat makua ja silmän iloa keittiöön ja lautaselle.
Ruokatietopankki
Marjoja moneen makuun
Marjapensaissa piilee uskomattomia aarteita
Hannele Veteli
4 min readKesän rennot ruokajuhlat
Kesällä kokkaaminen on vaivatonta. Pilko, surauta tai grillaa – ja ruokajuhla on valmis!
Kastikekoulu
Herkullinen ateria viimeistellään hyvällä kastikkeella