News landing
Ruokaohjeet: Superruokaa Pohjolasta
Kaalista kauraan, muikusta mustikkaan.
Revittyä lammasta tai mausteista lammaspataa pääsiäispöytään
Perinteisen lampaanviulun eli paistin sijaan pääsiäisaterialla voi tarjota meheviä pataruokia tai trendikästä revittyä lammasta.
Raskilla makua leipään ja leivonnaisiin
Raski, juuri tai esitaikina. Taikinan alulla on monta nimeä, mutta sama tarkoitus: tuoda leipään voittamatonta...
Pelasta pörriäinen
Pölyttävät pörriäiset – kuten kimalaiset ja mehiläiset – tarvitsevat apua meiltä ihmisiltä. Tee hyönteishotelli tai...
Miljoona litraa metsämarjoja
Metsästä marjat, poimi pois, kerää kotiin!
Löydä korva- ja huhtasienet ja muut kevätmetsän aarteet
Kevään ensimmäiset merkit ovat varma puheenaihe: heräävä luonto ihastuttaa luonnossa ja puutarhassa – mutta myös...
Luonto herää
Toukokuun mukana luonto herää ja tarjoaa antimia ruokapöytään.
Klassikkoleivonnaisia naistenpäivän herkutteluun
Juhlistetaan kansainvälistä naistenpäivää ja Minna Canthin päivää naisellisten leivonnaisten kera.
Järjestötaidot haltuun - yhdistystoiminta sujuvaksi
Kehitä omia taitoja järjestötoimijana omaan tahtiisi tai perusta ryhmä, jossa opitte asioita myös yhdessä.
Joulun juhlavat kalaruuat
Runsas kalapöytä aloittaa aattoaterian.