Projects
![MKN IS](/uploads/MKN/MKN-Ita-Suomi/_1280x720_crop_center-center_82_line/MKN-IS.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Ita-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/MKN-IS.jpg 640w)
SERIGO - Social Economy for Resilience, Inclusion and Good life in Rural areas
SERIGO is conducting community-based research, fostering collaborations, and providing policy recommendations on how social innovation...
01.01.2024 - 31.12.2027
![Paakuva](/uploads/ProAgria-Oulu/_1280x720_crop_center-center_82_line/Paakuva_2024-06-26-070950_vwhu.jpg 1280w, /uploads/ProAgria-Oulu/_640x360_crop_center-center_60_line/Paakuva_2024-06-26-070950_vwhu.jpg 640w)
The best local to your tables
In the "Best local to your tables" project, the regions of Kainuu and Northern Ostrobothnia...
01.01.2024 - 31.03.2027
![Jonna Nygard ja Juha Hiitela biokaasu soihtu Sonja Kankaanpaa](/uploads/ProAgria/Etela-Suomi/_1280x720_crop_center-center_82_line/Jonna-Nygard-ja-Juha-Hiitela-biokaasu-soihtu-Sonja-Kankaanpaa.jpg 1280w, /uploads/ProAgria/Etela-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/Jonna-Nygard-ja-Juha-Hiitela-biokaasu-soihtu-Sonja-Kankaanpaa.jpg 640w)
Biotalouden edistäminen Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla
Pirkanmaalla ja Satakunnassa keskitytään lähivuosina alkutuotannon kestävyyden ja kannattavuuden parantamiseen.
01.02.2024 - 31.12.2026
![Kaura juuressalaatti vaaka kati laszka](/uploads/_1280x720_crop_center-center_82_line/kaura-juuressalaatti_vaaka_kati_laszka.jpg 1280w, /uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/kaura-juuressalaatti_vaaka_kati_laszka.jpg 640w)
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
ClimateFood
In ClimateFood project our aim is to “climate-smarten” SME food businesses operating in different roles...
01.01.2023 - 31.12.2025
![Bio SYS Japani kollaasi](/uploads/MKN/MKN-Ita-Suomi/_1280x720_crop_center-center_82_line/BioSYS-Japani-kollaasi.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Ita-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/BioSYS-Japani-kollaasi.jpg 640w)
Ruokahankkeet
North Karelia's unique food products and increasing the international potential of businesses BioSYS Japan -project
North Karelia's unique food products and increasing the international potential of businesses BioSYS Japan -projectThe...
01.11.2023 - 30.11.2025
![Kestavyytta nurmesta](/uploads/ProAgria/Ita-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/Kestavyytta-nurmesta.jpeg 640w)
Kestävyyttä nurmesta
Nurmenviljelyn täytyy olla ympäristön ja tilan talouden kannalta kestävällä pohjalla. Hankkeessa etsitään tutkimuksen, tilatestausten ja...
01.04.2022 - 31.12.2024
![Lupinuspolyphyllus paulharaldpederson ccby4 0 1](/uploads/MKN/MKN-Rajoitettu-kayttolupa-nailla-kuvilla/_1280x720_crop_center-center_82_line/lupinuspolyphyllus_paulharaldpederson_ccby4.0-1.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Rajoitettu-kayttolupa-nailla-kuvilla/_640x360_crop_center-center_60_line/lupinuspolyphyllus_paulharaldpederson_ccby4.0-1.jpg 640w)
Maisemahankkeet
Barents Invasive Alien Species
Strengthening the management of invasive alien species and related competence in the Barents region in...
01.05.2023 - 31.12.2024
![Hiilipelto](https://proagria.fi/uploads/_620x360_crop_center-center_line/hiilipelto.jpg 620w)
Tieto käyttöön, hiili peltoon (HIILIPELTO)
Tieto käyttöön, hiili peltoon (HIILIPELTO) -hankkeen tavoitteena on edistää ilmastokestävää maataloutta eli ilmastotoimenpiteitä, hiilen sidontaa...
01.04.2022 - 15.10.2024
![MKN maistuvaa meilta ja muualta](/uploads/MKN/MKN-Oulu/_640x360_crop_center-center_60_line/MKN_maistuvaa_meilta_ja_muualta.jpg 640w)
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Flavours from Our Region and Beyond - Towards Oulu's Year of European Capital of Culture 2026!
Purpose of the project is: to develop the internationalisation of the food chain in North Ostrobothniato...
01.09.2022 - 31.12.2023
![Hedelmat](/uploads/_1280x720_crop_center-center_82_line/hedelmat.jpg 1280w, /uploads/_2560x1440_crop_center-center_61_line/hedelmat.jpg 2560w, /uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/hedelmat.jpg 640w)
Yrityshankkeet
Pilot project for North Karelian food and beverage export to Japan
This pilot project aims to find networks and distribution contact for food and beverage producers...
01.12.2022 - 30.06.2023
![Tapahtumat](https://proagria.fi/uploads/_1280x720_crop_center-center_82_line/tapahtumat.jpg 1280w, https://proagria.fi/uploads/_2560x1440_crop_center-center_61_line/tapahtumat.jpg 2560w, https://proagria.fi/uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/tapahtumat.jpg 640w)
Luomumpi Varsinais-Suomi
Alueellinen tiedonvälityshanke luomutuotannon käytännöistä ja mahdollisuuksista. Hankeaika on 1.1.2018 – 31.12.2021.
01.01.2018 - 31.12.2022
![Essi jokela14 rgb](https://proagria.fi/uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/essi.jokela14-rgb.jpg 640w)
Aikaa On – kokonaisuus haltuun
Aikaa On -hankkeessa keskitytään toiminnan kehittämiseen, johtamiseen ja kokonaisuuden hallintaan.
01.01.2018 - 31.12.2022
![Osaamisella tehoa 620x360](https://www.proagria.fi/uploads/_620x360_crop_center-center_line/osaamisella_tehoa_620x360.jpg 620w)
Osaamisella tehoa – luomutuotannon koulutushanke
Hankkeen tavoitteena on kehittää kannattavaa ja luomumarkkinoiden tarpeita vastaavaa luomutuotantoa Pohjois-Pohjanmaalla. Hanke parantaa luomutuotanto-osaamista koulutusten...
21.09.2019 - 31.10.2022
![Hankekuva2](/uploads/ProAgria/_1280x720_crop_center-center_82_line/Hankekuva2.jpg 1280w, /uploads/ProAgria/_640x360_crop_center-center_60_line/Hankekuva2.jpg 640w)
NEFERTITI – Networking European Farms to Enhance Cross Fertilization and Innovation Uptake through Demonstration
The overall objective of NEFERTITI is to establish an EU-wide highly connected network of demonstration...
01.02.2018 - 30.09.2022
![Proliideri 620x360 artikkeli](https://proagria.fi/uploads/_620x360_crop_center-center_line/proliideri_620x360_artikkeli.jpg 620w)
ProLiideri – vastuullinen johtaja, kestävä yritystoiminta
Pohditko, millainen olet johtajana? Tai kuinka johtaa tehokkaasti itseään ja työntekijöitään sekä sitouttaa heitä yrityksen...
01.03.2019 - 31.05.2022
Ruokahankkeet
Increasing the internationalisation capacity of the food chain in North Ostrobothnia
The project promoted the internationalisation capacity of the North Ostrobothnian food chain in the Oulu...
01.04.2021 - 31.05.2022