Broilerikääröt
Välipalakääröihin voit hyödyntää aterialta jäänyttä kypsää broilerin lihaa
![Dsc 9534](/uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_1280x851_crop_center-center_82_line/MKN_Broilerikaarot.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_2560x1703_crop_center-center_61_line/MKN_Broilerikaarot.jpg 2560w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_640x425_crop_center-center_60_line/MKN_Broilerikaarot.jpg 640w)
8 pitkää tai 16 puolikasta kääröä
1 omena
1 paprika
250 g kypsää broileria (esim. grillattua broileria tai paahdettuja broilerin sisäfileitä)
200 g maustettua tuorejuustoa, esim. chili tai paprika
hienonnettua persiljaa
8 nelikulmaista ohutta rieskaa
salaattia
- Kuutioi omena, paprika ja broileri pienen pieniksi kuutioiksi. Sekoita tuorejuustoon. Mausta persiljalla.
- Levitä täytettä rieskoille. Lisää väliin salaatinlehtiä
- Rullaa tiukoiksi rulliksi ja kääri folioon tai muovikelmuun tekeytymään.
- Leikkaa rullat vinottain puoliksi tarjolle tuotaessa. Kääri halutessasi kääröt papereihin.