Broilerikääröt

Välipalakääröihin voit hyödyntää aterialta jäänyttä kypsää broilerin lihaa

Dsc 9534

8 pitkää tai 16 puolikasta kääröä

1 omena
1 paprika
250 g kypsää broileria (esim. grillattua broileria tai paahdettuja broilerin sisäfileitä)
200 g maustettua tuorejuustoa, esim. chili tai paprika
hienonnettua persiljaa
8 nelikulmaista ohutta rieskaa
salaattia

  1. Kuutioi omena, paprika ja broileri pienen pieniksi kuutioiksi. Sekoita tuorejuustoon. Mausta persiljalla.
  2. Levitä täytettä rieskoille. Lisää väliin salaatinlehtiä
  3. Rullaa tiukoiksi rulliksi ja kääri folioon tai muovikelmuun tekeytymään.
  4. Leikkaa rullat vinottain puoliksi tarjolle tuotaessa. Kääri halutessasi kääröt papereihin.