Broileripannu
Nopea ja maukas arkiruoka

Broileripannu
400 g broilerin rintafileetä tai valmiita suikaleita
3 kpl porkkanaa
1 sipuli
2-3 kpl valkosipulinkynsiä
puolikas purjo
2 punaista paprikaa
2 dl vettä
2 dl ruuanvalmistuskermaa tai kookosmaitoa
4 rkl tomaattipyreetä tai ketsuppia
0,5 tl mustapippuria
1 rkl öljyä tai juoksevaa margariinia paistamiseen
- Kuori ja paloittele kaikki kasvikset. Viipaloi broileri annospaloiksi. Paista palat kauniin ruskeiksi joka puolelta.
- Lisää porkkanat, sipuli ja vähän vettä pannuun broilereiden seuraksi. Anna hautua 10–15 minuuttia.
- Lisää paloitellut purjo, paprikat, kerma ja pyree.
- Hauduta vielä 10 -15 minuuttia. Mausta mustapippurilla.
- Tarjoa pata keitettyjen perunoiden tai kasvissoseen kanssa.