Grillattu kukkakaali ja yrttiöljy
Rapea kukkakaalipihvi on erinomainen alkupala tai lihan lisuke.
![Mkn artikkeli kukkakaali hr kuva maa ja kotitalousnaiset timoviljakainen 2](/uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_620x360_crop_center-center_line/MKN_Grillattukukkakaali_Kuva_timoviljakainen.jpg 620w)
Grillattu kukkakaali ja yrttiöljy
1 kukkakaali
öljyä
½ tl karkeaa suolaa rouhittuna
- Puhdista kukkakaali ja leikkaa reilun sentin viipaleiksi niin, että kanta on myös mukana.
- Sivele viipaleet öljyllä ja paista pannulla muutama minuutti puoleltaan.
- Rouhi päälle hiukan karkeaa suolaa. Tarjoa lisäkkeenä
Yrttiöljy
1 ruukku rucolaa
1 ruukku basilikaa
2 dl rypsiöljyä
ripaus suolaa
- Soseuta rucola, basilika ja öljy. Mausta suolalla.
- Tarjoa grillatun kukkakaalin kanssa.