Härkäpapulevite
Härkäpapulevite maistuu rapeakuorisen leivän päällä
![Mkn artikkeli harkapapulevite ruokaneuvot kuvatimoviljakainen maa jakotitalousnaiset 4](/uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_620x361_crop_center-center_line/MKN_harkapapulevite_kuva_timoviljakainen.jpg 620w)
HÄRKÄPAPULEVITE
10 annosta
4 dl keitettyjä härkäpapuja (1 dl kuivattuja)
2–3 valkosipulin kynttä
1 nippu persiljaa tai lehtipersiljaa
1–1,5 dl rypsiöljyä
0,5 tl suolaa
ripaus mustapippuria
- Liota ja keitä härkäpavut.
- Sekoita kaikki aineet keskenään monitoimikoneella. Tarkista maku. Jos haluat levitteestä löysempää, lisää öljyä.
- Tarjoa levitteenä leivän kera tai kasvisdippinä.