Kanatäytteiset kolmioleivät
Pienet leivät sopivat tarjottavaksi juhliin tai illanistujaisiin.
Kanatäytteiset kolmioleivät
16 viipaletta moniviljapaahtoleipää
Täyte
200g kypsää broileria
50 g (1/2 kpl) avokadoa
35 g (1/4 kpl) punasipulia
100 g (1 kpl) päärynää
250 g ranskankermaa
30 g (4 kpl) kuivattua aprikoosia
1 valkosipulinkynttä
40 g (1½ rkl) mangochutney
3/4 tl suola
1/2tl curry
mustapippuri
- Paloittele broileri, avokado, punasipuli, päärynä sekä aprikoosit pieneksi hakkelukseksi. Lisää muut aineet ja mausta.
- Levitä täytettä paahtoleipäviipaleiden väliin ja anna leipien kostua seuraavaan päivään kevyen painon alla.
- Leikkaa paahtoleipä 2–4 osaan riippuen siitä, minkä kokoisia kolmioleipiä haluat tehdä.