Kanatäytteiset kolmioleivät

Pienet leivät sopivat tarjottavaksi juhliin tai illanistujaisiin.

Mkn artikkeli kolmioleivat vaaka ruokaneuvot toukokuu kuvamaajakotitalousnaiset timoviljakainen

Kanatäytteiset kolmioleivät

16 viipaletta moniviljapaahtoleipää

Täyte
200g kypsää broileria
50 g (1/2 kpl) avokadoa
35 g (1/4 kpl) punasipulia
100 g (1 kpl) päärynää
250 g ranskankermaa
30 g (4 kpl) kuivattua aprikoosia
1 valkosipulinkynttä
40 g (1½ rkl) mangochutney
3/4 tl suola
1/2tl curry
mustapippuri

  1. Paloittele broileri, avokado, punasipuli, päärynä sekä aprikoosit pieneksi hakkelukseksi. Lisää muut aineet ja mausta.
  2. Levitä täytettä paahtoleipäviipaleiden väliin ja anna leipien kostua seuraavaan päivään kevyen painon alla.
  3. Leikkaa paahtoleipä 2–4 osaan riippuen siitä, minkä kokoisia kolmioleipiä haluat tehdä.