Kauden kasviksia ja keltavahveroita wokissa
Tarjoa raikas wokki sellaisenaan tai ohran, riisin tai nuudeleiden kanssa.
Kauden kasviksia ja keltavahveroita wokissa
2 porkkanaa
1 keskikokoinen kesäkurpista
puolikas kukkakaalia tai parsakaali
2 valkosipulinkynttä
1 punasipuli
rypsiöljyä
250 g sieniä (esim. keltavahveroita)
suolaa
pippuria
hunajaa
(inkivääriä)
- Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi. Leikkaa kukkakaali tai parsakaali lohkoiksi. Silppua sipuli.
- Kuumenna wokissa tai isossa paistinpannussa öljy ja laita pannulle kasvikset, sipuli ja valkosipuli ja sienet.
- Wokkaile 5–10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat vielä hieman rapsakoita. Mausta.
- Tarjoile riisinuudelien, riisin tai ohran kanssa. Sekoita kasvikset ja lisuke. Mikäli tahdot wokkiin vain kasviksia, lisää kasvisten määrää.