Kaurapuuro
Pehmeä kaurapuuro hellii vatsaa
![Puuro2 kopio](/uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_1280x825_crop_center-center_82_line/MKN_Kaurapuuro.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_2560x1650_crop_center-center_61_line/MKN_Kaurapuuro.jpg 2560w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_640x412_crop_center-center_60_line/MKN_Kaurapuuro.jpg 640w)
2 annosta
1 l vettä tai maitoa
4 - 5 dl pikakaurahiutaleita
(suolaa)
Kuumenna vesi tai maito kiehuvaksi paksupohjaisessa kattilassa. Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Keitä puuroa samalla sekoitellen noin 2 - 5 minuuttia (tarkista pakkauksesta). Ota kattila pois levyltä, Lisää halutessasi suola ja anna puuron hautua muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua. Tarjoile puuro marjojen, hedelmien, maidon tai marjakeiton kera.
Mikropuuro
1 annos
2 dl vettä
1 dl kaurahiutaleita
(ripaus suolaa)
Mittaa vesi ja hiutaleet syvälle lautaselle tai annoskulhoon. Sekoita hyvin. Kuumenna mikrossa täydellä teholla 1 - 2 minuuttia riippuen mikron tehosta. Sekoita ja lisää halutessasi suola. Anna tekeytyä ninuutti-pari. Nauti puuro marjojen, hedelmien, maidon ja marjakeiton kanssa.