Kaurapuuro

Pehmeä kaurapuuro hellii vatsaa

Puuro2 kopio

2 annosta

1 l vettä tai maitoa
4 - 5 dl pikakaurahiutaleita
(suolaa)

Kuumenna vesi tai maito kiehuvaksi paksupohjaisessa kattilassa. Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Keitä puuroa samalla sekoitellen noin 2 - 5 minuuttia (tarkista pakkauksesta). Ota kattila pois levyltä, Lisää halutessasi suola ja anna puuron hautua muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua. Tarjoile puuro marjojen, hedelmien, maidon tai marjakeiton kera.

Mikropuuro

1 annos

2 dl vettä
1 dl kaurahiutaleita
(ripaus suolaa)

Mittaa vesi ja hiutaleet syvälle lautaselle tai annoskulhoon. Sekoita hyvin. Kuumenna mikrossa täydellä teholla 1 - 2 minuuttia riippuen mikron tehosta. Sekoita ja lisää halutessasi suola. Anna tekeytyä ninuutti-pari. Nauti puuro marjojen, hedelmien, maidon ja marjakeiton kanssa.