Kukkakaalisose
Trendikäs kukkakaali puolestaan yllättää ihanasti soseessa.
![Mkn artikkeli kaalilisukkeet v ruokaneuvot kuvamaajakotitalousnaiset timoviljakainen 6 1](/uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_620x360_crop_center-center_line/MKN_Lehtikaalimuhennos_kukkakaalisose_kuva_-timoviljakainen.jpg 620w)
Kukkakaalisose
4 annosta lisäkkeeksi
400 g kukkakaalia (puhdistettuna)
50 g voita
ripaus yrttisuolaa
- Puhdista kukkakaalista ylimääräiset lehdet ja mahdolliset tummentumat.
- Lohko kukkakaali ja keitä lohkot miedossa suolavedessä kypsäksi.
- Kaada keitinvesi pois (ota talteen mikäli muuta käyttöä on) ja soseuta kukkakaali survomalla tai kauhalla hieromalla.
- Lisää voi ja yrttisuola, maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa heti.