Mansikka-broilerisalaatti
Broilerisalaatti raikastuu tuoreilla mansikoilla
Mansikka-broilerisalaatti
5 annosta
gluteeniton
450 g maustamattomia broilerinsuikaleita
0,5 rkl rypsiöljyä
0,75 tl suolaa
0,25 tl sitruunapippuria
1 ruukku tammenlehtisalaattia
1 dl tuoreita yrttejä, esim. basilikaa tai sitruunamelissaa
keltaista melonia
5 dl mansikoita
200 g leipäjuustoa tai kotijuustoa
2 rkl valkoista balsamietikkaa
- Paista broilerit paistinpannulla öljyssä kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Huuhtele, kuivaa ja revi salaatti salaattikulhoon tai annoslautasille. Laita salaatin joukkoon yrttejä.
- Kuutioi meloni ja paloittele mansikat neljään osaan.
- Leikkaa juusto sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita päälle mansikan ja melonin palat
- Kaada mansikka-broilerisalaattiin kastikkeeksi valkoista balsamicoa.