Ohukaiset ja mansikka-raparperirahka

Ohukaiset - pettämätön jälkkäri

Muurinpohja jouni ranta 566
4 annosta
Ohukaistaikina
2 munaa
5 dl maitoa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
Paistamiseen:
voita, margariinia tai pullorasvaa
Täyte:
2 dl kuohukermaa
0,5 prk (125 g) maitorahkaa
1,5 dl raparperihilloa
0,5 dl sokeria
0,5 tl vaniljasokeria
2 dl (pakaste)mansikoita
1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet. Anna turvota vähintään 30 minuuttia.
2. Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka, raparperihillo, sokerit ja viipaloidut mansikat.
3. Paista ohukaiset kuumalla pannulla tai muurinpohjapannulla ruskistetussa rasvassa.
4. Tarjoa ohukaiset mansikka-raparperirahkan kanssa.