Paahdettu retiisi-varhaisperunasalaatti
Tarjoa uudet perunat vaihteeksi salaattina, jossa maistuvat retiisit, rosmariini ja sitruuna.

Paahdettu retiisi-varhaisperunasalaatti
4 annosta
400 g varhaisperunaa
400 g retiisiä
4 valkosipulin kynttä
2 oksaa rosmariinia
3 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1/2 sitruunankuorta
1/2 punttia kevätsipulia
- Pese perunat ja leikkaa ne tarvittaessa retiisin kokoisiksi paloiksi.
- Leikkaa valkosipulin kynnet viipaleiksi ja poista retiisistä kanta ja varsi. Jätä retiisit kokonaisiksi.
- Sekoita uunipellillä perunat, retiisi ja valkosipuli. Mausta ne öljyllä, suolalla, pippurilla ja rosmariinin oksilla.
- Paahda 220 asteessa noin 30–40 minuuttia ja lisää joukkoon raastettu sitruunankuori ja ohueksi renkaaksi leikattu kevätsipuli juuri ennen tarjoilua.