Savuporotäytteiset palttoonnapit

Pienet cocktail-palat ovat herkullista tarjottavaa juhlissa.

Mkn artikkeli palttoonapit vaaka ruokaneuvot kuvamaajakotitalousnaiset timoviljakainen

Savuporotäytteiset palttoonnapit

30–40 kpl Väinämöisen palttoonnappeja

Täyte
240 g smetanaa
150 g savuporoa
200 g pippurituorejuustoa

Koristeeksi
hienonnettua persiljaa
keltaista paprikaa
tuoretta kurkkua

  1. Hienonna savuporo tehosekoittimella. Vaahdota smetana, lisää joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu poro.
  2. Pursota täyte palttoonnapeille ja koristele hienonnetulla persiljalla ja pienellä paprikan palalla tai kurkulla.

Vinkki: Vastaavan täytteen voi tehdä myös kylmäsavukirjolohesta. Silloin pippurituorejuuston voi vaihtaa vaikkapa ruohosipulituorejuustoksi.