Sieni-broilerimakkara
Maistuvat makkarat sienistä ja broilerista!
![MKN tattikuva](/uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_1280x853_crop_center-center_82_line/MKN_tattikuva.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_2560x1706_crop_center-center_61_line/MKN_tattikuva.jpg 2560w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_640x426_crop_center-center_60_line/MKN_tattikuva.jpg 640w)
Sieni-broilerimakkara
250 g siitakesieniä tai muita metsäsieniä
150 g broilerin lihaa
25 g pekonia
1 dl lihalientä
1 sipuli
1–2 valkosipulinkynttä
0,5 dl kermaa
1 muna
persiljaa, basilikaa
mustapippuria, suolaa
- Pilko sienet, pekoni ja sipuli. Hauduta seosta paistinpannulla hetki, lisää lihaliemi ja keitä seosta hetki kasaan. Jäähdytä.
- Jauha broilerin liha ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Kaada kerma seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi muna.
- Sekoita keskenään jäähtynyt sieni- ja lihamassa.
- Mausta pippurilla ja yrttisilpulla.
- Täytä suolet, pistele makkarat ja kypsennä uunissa 175–200 asteessa n. 30–35 min.