Hankkeet

MKN-hankkeilla tuotamme tietoa, rakennamme toimintamalleja ja kehitämme yhteistyössä eri toimijoiden kanssa kestävää yhteiskuntaa.

Esedu maaseutu ict banneri 940x400px 3 0

Etelä-Savon maaseutu ICT2

Hanke on päättynyt 31.12.2019.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Kasvikset ovat tärkeä osa terveyttä edistäviä välipaloja ja kouluruokaa.

Terveyttä edistävät välipalat koulujen ja kotien yhteistyönä

Hankkeessa luotiin ja testattiin ruokakasvatuksen toimintamalleja sekä edistettiin ruokakasvatustyötä kouluissa.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Isagehankenettikuva

iSAGE -hanke - Innovation for Sustainable Sheep And Goat Production in Europe

ISAGE-hankkeessa tutkitaan lammas- ja vuohituotannon kestävyyttä sekä tavoitellaan lampaasta ja vuohesta saatavien tuotteiden kulutusta.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Rattanakakku netti

Ruokahankkeet

Maistuva Etelä-Savo -perinneruokien tuunauspajat

Hanke on päättynyt, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten hankkeessa tuunattiin Rättänä ja muita perinneherkkuja 2000-luvulle

29.03.2025 15:08 - 15:08

Dsc 3763

Virkistys- ja luontomatkailukohdetiedot avoimeen käyttöön Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen virkistys- ja luontomatkailua kehitetään.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Poika messuilla id 21614 1

Tehtävä Z

Neuvontajärjestöjen yhteistyöhanke nuorten arjenhallinnan ja kädentaitojen lisäämiseksi

29.03.2025 15:08 - 15:08

2 rgb

MikäData-hanke

Hankkeessa luodaan palvelu, jolla hyödynnetään pelloista saatavaa datamäärää, vähennetään ympäristökuormitusta sekä parannetaan kannattavuutta.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Kuva: Plugi

Ruokahankkeet

Yhteinen keittiö

Yhteinen keittiö -hanke toteuttaa hallituksen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihanketta.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Kansikuva 0

Yrityshankkeet

UNELMAKAUPPA -elintarvikkeesta euroja

Hanke on päättynyt 30.6.2020.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Roolikuva01 valtra

Yhteistyöllä synergiaa ja kannattavaa energiantuotantoa - YSKE

Hanke on päättynyt 31.12.2018.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Kuusenkerkat koko saadetty nettisivuille

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Luonnosta lautaselle LUOLA-koulutushanke.

Luonnosta lautaselle -koulutushanke 1.6.2016–31.7.2019. Hanke on päättynyt.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Kuva: Arto Lehto

Maisemahankkeet

VYYHTI II tukee paikallista vesistökunnostajaa

Hanke on päättynyt 28.2.2019.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Kuva: Arja Keränen

Pohjoinen ruoka ja matkailu - Arctic Food and Travel -hanke

Hanke on päättynyt. Pohjois-Pohjanmaan paikalliset erityispiirteet ja ruokakulttuuriin pohjautuva monialainen kehittämisyhteistyö.

29.03.2025 15:08 - 15:08

Liha roolikuva img 6371 anna sunio

Lihaa Etelä-Savosta

Hanke on päättynyt 31.10.2018

29.03.2025 15:08 - 15:08

Kuva: Taimi Mahosenaho

Oulun Seudun BiotalousLeader -kiertue

Tilaisuuksissa nostetaan näkyville biotalouden hyviä yritysesimerkkejä

29.03.2025 15:08 - 15:08

Peruna-hernerouheohukaiset

Ruokahankkeet

Pure peruna

Maa- ja kotitalousnaisten ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyöhankkeen tavoitteena oli palauttaa peruna nuorten lautasille.

29.03.2025 15:08 - 15:08