Hankkeet
MKN-hankkeilla tuotamme tietoa, rakennamme toimintamalleja ja kehitämme yhteistyössä eri toimijoiden kanssa kestävää yhteiskuntaa.
Lihaa Etelä-Savosta
Hanke on päättynyt 31.10.2018
24.11.2024 06:18 - 06:18
Oulun Seudun BiotalousLeader -kiertue
Tilaisuuksissa nostetaan näkyville biotalouden hyviä yritysesimerkkejä
24.11.2024 06:18 - 06:18
Ruokahankkeet
Pure peruna
Maa- ja kotitalousnaisten ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyöhankkeen tavoitteena oli palauttaa peruna nuorten lautasille.
24.11.2024 06:18 - 06:18
Etelä-Savon maaseutu ICT
Hanke on päättynyt 31.12.2017.
24.11.2024 06:18 - 06:18
Kilpailukykyä kasviyrityksiin - KIPAKKA
Hanke on päättynyt 31.3.2019.
24.11.2024 06:18 - 06:18
Ruokamatkailuideoita Saimaan seudulle
Hanke on päättynyt 31.10.2016.
24.11.2024 06:18 - 06:18
Maisemahankkeet
Kulttuuriympäristö näkyväksi, KYNÄ-hanke
Hanke on päättynyt 30.9.2019.
24.11.2024 06:18 - 06:18
KOTO-hanke - Keski-Suomen Maaseudun KOronasta TOipuminen
KOTO-hanke KOTO-hanke eli Keski-Suomen Maaseudun KOronasta TOipuminen -hanke, tukee maaseutuyrittäjiä ja maatilaliitännäisen yritystoiminnan kehittämistä. Koronaepidemiasta...
24.11.2024 06:18 - 06:18
VoiMa Uusimaa - Voimaa maaseutuyritysten kriisin hallintaan Uudellamaalla
Hanke toteutetaan Uudenmaan maaseutualueilla. Hankkeen kohderyhmänä ovat koko Uudenmaan alueella toimivat maaseutuyritykset sekä maatilat, jotka...
24.11.2024 06:18 - 06:18
Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat fran Arctic
Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat fran Arctic -hankkeen tavoitteita ovat luonnonraaka-aineiden jalostusasteen nostaminen, yhteistyön...
24.11.2024 06:18 - 06:18
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Pohjanmaan makuaarteet -Ruokamatkailun mahdollisuudet Keski-Pohjanmaalla
Pohjanmaan makuaarteet -hankkeen tavoitteena on Keski-Pohjanmaan harvaanasutulla alueella (HAMA) olevien maaseutumatkailupalveluiden monipuolistaminen kehittämällä ja aktivoimalla ruokamatkailua....
24.11.2024 06:18 - 06:18
Yrityshankkeet
Eat, experience, enjoy North Karelia
This website provides you practical information about the rich culinary heritage and tourism services...
25.10.2024 - 24.11.2024