Hankkeet
MKN-hankkeilla tuotamme tietoa, rakennamme toimintamalleja ja kehitämme yhteistyössä eri toimijoiden kanssa kestävää yhteiskuntaa.
Ruokahankkeet
Suomalaiset jokamiehenoikeudet ja villiravinto tutuiksi ukrainalaisille
Suomen luonnon jokamiehenoikeudet ja luonnosta saatava villiravinto -koulutukset ukrainalaisille.
01.08.2022 - 30.09.2022
Järvikalat osaksi kotitalouden perusopetusta Päijät-Hämeessä
Kalan käytön edistäminen koko väestön tasolla on tärkeää ja se onkin Kotimaisen kalan edistämisohjelman myötä...
25.01.2022 - 30.09.2022
Järviylängön Helmet
Järviylängön Helmet -yritysryhmähanke muodostuu seitsemän matkailualan ja matkailupalveluja tarjoavien yritysten ryhmästä.
07.01.2018 - 12.07.2022
Luonnontuotteet pakettiin -yritysryhmähanke
Yritysryhmähanke, jossa mukana neljä luonnontuotealan yritystä Keski-Suomesta.
01.05.2021 - 30.06.2022
Ruokahankkeet
Pohjois-Pohjanmaan ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksien nostaminen
Hankkeessa edistettiin Suomessa Oulun seudulla pohjoispohjalaisen ruokaketjun kansainvälistymisvalmiuksia.
01.04.2021 - 31.05.2022
ProLiideri – vastuullinen johtaja, kestävä yritystoiminta
Pohditko, millainen olet johtajana? Tai kuinka johtaa tehokkaasti itseään ja työntekijöitään sekä sitouttaa heitä yrityksen...
01.03.2019 - 31.05.2022
HYMY Häme II - Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä II
Ohjausta ensi askeliin ja kehittämistarpeisiin mikroyrityksille, monialaisille maatiloille ja alkaville yrityksille.
01.01.2019 - 30.04.2022
Ruokahankkeet
Ruokatreffit
Ruokatreffeillä eväitä arkeen
16.08.2021 - 31.12.2021
Pohjanmaan Ravinneratas
Hankkeen päätavoitteina on tehostaa ravinnevirtojen hyödyntämistä, vähentää vesistökuormitusta ja parantaa hankealueen vesistöjen tilaa.
01.02.2018 - 31.12.2021
Luonnonyrteistä lautaselle
Luonnonyrteistä uusia mahdollisuuksia
01.09.2020 - 31.12.2021
Ravintoa ja hyvää mieltä metsästä
Tutustutaan luontoon ja luonnonantimiin koko perheen kanssa 1.1.2021-31.12.2021
01.01.2021 - 31.12.2021
Ruokahankkeet· Järjestöhankkeet
Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli
Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin
02.09.2019 - 31.12.2021
Ruokahankkeet
Kotitarveviljelystä enemmän tehoja
Kokoamme aktiivisen kotitarveviljelijöiden verkoston Saloon. Hanke on päättynyt 2021
01.01.2020 - 31.12.2021
Ruokahankkeet
Seinäjoen seudun uudistuvat ruokatarinat
Kerätään ruokatarinat yhteen. Kerro ruokatarinasi meille!
01.10.2019 - 31.12.2021
Rakennekalkki maatalouden vesiensuojelukeinona
Tietoa ja ohjeistusta rakennekalkin käytöstä peltoviljelyssä sekä maatalouden vesiensuojelukeinona Suomen oloissa.
01.01.2020 - 31.12.2021
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnosta tuotteeksi -hanke
Hankkeen avulla pyritään vahvistamaan luonnontuotealan kasvua Keski-Suomessa sekä edistämään luonnontuotealan kehitystä ja verkostoitumista. Hanke on...
01.08.2019 - 31.12.2021