Ruokahankkeet
![Paakuva](/uploads/Hankelogot/_1280x720_crop_center-center_82_line/Paakuva.jpg 1280w, /uploads/Hankelogot/_640x360_crop_center-center_60_line/Paakuva.jpg 640w)
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Parasta paikallista pöytiin
Parasta paikallista pöytiin -hankkeessa Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnat tekevät yhteistyötä elintarvikealan vahvistamiseen, tiedonvälityksen lisäämiseen, ylimaakunnallisuuden...
01.01.2024 - 31.03.2027
![Kanakastike MKN Keskus kuvaaja Sami Piskonen rajattu](/uploads/ProAgria-Oulu/_1280x720_crop_center-center_82_line/Kanakastike_MKN-Keskus_kuvaaja-Sami-Piskonen_rajattu.png 1280w, /uploads/ProAgria-Oulu/_640x360_crop_center-center_60_line/Kanakastike_MKN-Keskus_kuvaaja-Sami-Piskonen_rajattu.png 640w)
Ruokahankkeet
Vahva arki – Arjen sankarit ravitsemusterveyden ja terveellisten elintapojen edistäjänä
Vahva arki -hanke tukee haavoittuvassa asemassa ja syrjäytymisriskissä olevien henkilöiden työ- ja toimintakykyänsä elintapaohjauksella sekä...
01.03.2023 - 28.02.2026
![Kaura juuressalaatti vaaka kati laszka](/uploads/_1280x720_crop_center-center_82_line/kaura-juuressalaatti_vaaka_kati_laszka.jpg 1280w, /uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/kaura-juuressalaatti_vaaka_kati_laszka.jpg 640w)
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
ClimateFood – Climate-Smart Food via Cross-Border Cooperation – With Businesses, for the Businesses
ClimateFood-hanke pyrkii lisäämään ilmastoviisasta yritystoimintaa koko elintarvikkeiden tuotantoketjussa Pohjois-Suomen ja -Ruotsin alueella.
01.01.2023 - 31.12.2025
![Bio SYS Japani kollaasi](/uploads/MKN/MKN-Ita-Suomi/_1280x720_crop_center-center_82_line/BioSYS-Japani-kollaasi.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Ita-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/BioSYS-Japani-kollaasi.jpg 640w)
Ruokahankkeet
Pohjois-Karjalan uniikit ruokatuotteet ja elinkeinojen kansainvälisyyspotentiaalin kasvattaminen BioSYS Japani
Hanke on osa Pohjois-Karjalan Metsäbiotalouden ja Uniikin ruoan kansainvälisen kasvun ekosysteemi BioSYS Japani -ryhmähanketta,...
01.11.2023 - 30.11.2025
![Klusteripuu](/uploads/ProAgria/Ita-Suomi/_1280x720_crop_center-center_82_line/Klusteripuu.png 1280w, /uploads/ProAgria/Ita-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/Klusteripuu.png 640w)
Ruokahankkeet
Agri-Food Network
Agri-Food Network -hanke on Savonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima ryhmähanke, jonka osatoteuttajina toimivat ProAgria Itä-Suomi/MKN Itä-Suomi, Luonnonvarakeskus ja...
01.04.2023 - 30.09.2025
![Kasvihuone ja kasvilavoja, joissa kasvaa kasveja](/uploads/ProAgria-Keski-Suomi/_1280x720_crop_center-center_82_line/Hankesivun-kuva.jpg 1280w, /uploads/ProAgria-Keski-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/Hankesivun-kuva.jpg 640w)
Ruokahankkeet
Kotitarveviljelyn kehittäminen Viitasaaren, Äänekosken ja Saarijärven alueilla
Hankkeen tavoitteena on lisätä kotitarveviljelijöiden tietoa viljelyn eri mahdollisuuksista sekä innostaa aloittamaan ja lisäämään viljelyä....
01.01.2024 - 31.08.2025
![Luonnonmonimuotoisuudella satoa kuva](/uploads/MKN/MKN-Keski-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/Luonnonmonimuotoisuudella-satoa-kuva.png 640w)
Ruokahankkeet
Luonnon monimuotoisuudella satoa -hanke
Hankkeen tavoitteena on lisätä lasten ja lapsiperheiden tietoisuutta luonnonmonimuotoisuudesta ja sen vaikutuksista sekä lisätä villiyrttien...
01.03.2024 - 31.07.2025
![Kuva: Jarkko Viitasaari](https://proagria.fi/uploads/_1280x720_crop_center-center_82_line/salaattilautanen_pieni_kuvajarkkoviitasaari.jpg 1280w, https://proagria.fi/uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/salaattilautanen_pieni_kuvajarkkoviitasaari.jpg 640w)
Ruokahankkeet
Kestävä RuokaHäme
Kestävä kehitys ja vastuullisuus elintarvikealan paikallisessa kehittämisessä
01.01.2022 - 31.12.2024
![Madekeitto anna kari](/uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/madekeitto_anna_kari.jpg 640w)
Ruokahankkeet
Kuukauden lähikala - Månadens När-fisk
Edistää paikallista elinkeinokalataloutta ja kalastusmatkailua, sekä tuottaa reseptiikkaa lähiruokapainotuksella koti- ja ammattikeittiöihin. Månadens när fisk-projektet främjar...
02.01.2023 - 31.12.2024
![Lahikalaa lautaselle muikut](/uploads/Project-files/_1280x720_crop_center-center_82_line/lahikalaa-lautaselle_muikut.png 1280w, /uploads/Project-files/_640x360_crop_center-center_60_line/lahikalaa-lautaselle_muikut.png 640w)
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Lähikalaa lautaselle
Lähikalaa lautaselle -hanke edistää lähikalan käyttöä elintarviketeollisuudessa ja ammattikeittiöissä sekä lisää kuluttajien tietoa lähikaloista ruokana...
01.03.2023 - 31.12.2024
![Senioreiden poydassa](/uploads/MKN/MKN-Lansi-Suomi/_1280x720_crop_center-center_82_line/senioreiden-poydassa.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Lansi-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/senioreiden-poydassa.jpg 640w)
Ruokahankkeet
Senioreiden pöydässä
Hyvä ravitsemus on tärkeä asia meille kaikille läpi koko elämän alkumetreiltä vanhuuteen. Senioreiden pöydässä tilaisuuksien...
01.11.2023 - 31.12.2024
![KALAKS hanke kuva](/uploads/MKN/MKN-Keski-Suomi/_1280x720_crop_center-center_82_line/KALAKS-hanke-kuva.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Keski-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/KALAKS-hanke-kuva.jpg 640w)
Ruokahankkeet
KALAKS - Kotimaista kalaa nuorten ja perheiden lautasille Keski-Suomessa
Hankkeen avulla halutaan lisätä nuorten kiinnostusta kotimaista kalaa, kalaruoan valmistamista ja kalastusta kohtaan.
25.09.2023 - 31.12.2024
![Keitin keskella kylaa](/uploads/MKN/MKN-Lansi-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/keitin-keskella-kylaa.jpg 640w)
Ruokahankkeet
Keitin keskellä kylää
Keitin keskellä kylää -projektin tarkoituksena on nostaa länsisuomalaisten ihmisten varautumistaitoja.
01.01.2024 - 31.12.2024
![Artesaanileivat](https://proagria.fi/uploads/_1280x720_crop_center-center_82_line/artesaanileivat.jpg 1280w, https://proagria.fi/uploads/_2560x1440_crop_center-center_61_line/artesaanileivat.jpg 2560w, https://proagria.fi/uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/artesaanileivat.jpg 640w)
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Artesaaniruoka pienten elintarvikeyritysten kilpailukyvyn vahvistajana
Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Kaakkois-Suomen pienten elintarvikeyritysten kilpailukykyä.
05.01.2021 - 30.09.2024
![Wp 20161022 08 20 09 pro](https://proagria.fi/uploads/_1280x720_crop_center-center_82_line/wp_20161022_08_20_09_pro.jpg 1280w, https://proagria.fi/uploads/_2560x1440_crop_center-center_61_line/wp_20161022_08_20_09_pro.jpg 2560w, https://proagria.fi/uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/wp_20161022_08_20_09_pro.jpg 640w)
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa
Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista
11.01.2020 - 30.09.2024
![Nokkonen3](/uploads/ProAgria/Keski-Suomi/_1280x720_crop_center-center_82_line/Nokkonen3.png 1280w, /uploads/ProAgria/Keski-Suomi/_640x360_crop_center-center_60_line/Nokkonen3.png 640w)
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hanke
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hankkeessa kootaan ja kehitetään luonnontuotealan hankintaketjuja Keski-Suomessa.
01.03.2022 - 31.07.2024