Ruokahankkeet

Poista suodattimet
Etukansi Kati Laszka V7 A1543 vaaka

Ruokahankkeet

Mitä meillä on ruokana? - koulutuspaketti ja toimintamalli perheisiin

Maa- ja kotitalousnaisten Tampereen talouskoulun säätiön tuella tehdyn Mitä meillä on ruokana? -toimintamallin tavoitteena on...

06.01.2020 - 31.12.2020

Kaenkaali hankekuva

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Luonnonyrteistä bisnestä

Uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia luonnonyrteistä.

01.04.2018 - 30.08.2020

Porikalankasittely

Ruokahankkeet

Kalaherkut haltuun -hanke

Kalaherkut haltuun -toimintamalli tutustuttaa oppilaat kalastuksen saloihin kokonaisvaltaisesti

01.01.2019 - 29.02.2020

20140902 185312

Ruokahankkeet

Mushroom road - Sienitie

Guidance in use of natural products, especially in the picking and use of mushrooms.

01.01.2019 - 31.12.2019

Kasvisten käytön lisääminen on yksi Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteista.

Ruokahankkeet

Ruokatreffit keittiössä

Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteena on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyvinvointioppimista.

01.01.2019 - 31.12.2019

Mknk hukka infograafi 2019 valmis sahk

Ruokahankkeet· Maisemahankkeet

Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin 2017 - 2019

Tietoa ruokahävikistä, ruoan vesistövaikutuksista ja vesistöjen hoidosta.

01.08.2017 - 31.12.2019

Kuva: Auli Hirvonen

Ruokahankkeet

Parasta Pöytään Pirkanmaalla - lähiruokaa jokaiseen päivään

Lähiruoassa on potentiaalia bissnekseksi.

01.10.2015 - 30.11.2018

Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Sami Piskonen

Ruokahankkeet

Arjen sankarit, miehet kuntoon ja työllistymisen polulle

Edistetään miesten hyvinvointia työ- ja toimintakyvyn parantamiseksi ja tuetaan heidän työllistymistään tai työelämään paluuta.

21.12.2024 17:04 - 17:04

Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus / Laura Riihelä

Ruokahankkeet

Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti

Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke edistää lähi-, luomu- ja luonnonkeruutuotteiden ketjua pellolta pöytään....

21.12.2024 17:04 - 17:04

Ruokailusuositukset kayttoon projekti l small

Ruokahankkeet

Ruokailusuositukset käyttöön

Tavoitteena on tiedottaa koulu- ja varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksista sekä uudistetusta koulumaito- ja hedelmätuesta.

21.12.2024 17:04 - 17:04

Kuusenkerkat koko saadetty nettisivuille

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Luonnosta lautaselle LUOLA-koulutushanke.

Luonnosta lautaselle -koulutushanke 1.6.2016–31.7.2019. Hanke on päättynyt.

21.12.2024 17:04 - 17:04

Rattanakakku netti

Ruokahankkeet

Maistuva Etelä-Savo -perinneruokien tuunauspajat

Hanke on päättynyt, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten hankkeessa tuunattiin Rättänä ja muita perinneherkkuja 2000-luvulle

21.12.2024 17:04 - 17:04

Peruna-hernerouheohukaiset

Ruokahankkeet

Pure peruna

Maa- ja kotitalousnaisten ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyöhankkeen tavoitteena oli palauttaa peruna nuorten lautasille.

21.12.2024 17:04 - 17:04

Kuva: Plugi

Ruokahankkeet

Yhteinen keittiö

Yhteinen keittiö -hanke toteuttaa hallituksen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihanketta.

21.12.2024 17:04 - 17:04

Savuporokeitto ja rieska_Niina Vihelä

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet

Pohjanmaan makuaarteet -Ruokamatkailun mahdollisuudet Keski-Pohjanmaalla

Pohjanmaan makuaarteet -hankkeen tavoitteena on Keski-Pohjanmaan harvaanasutulla alueella (HAMA) olevien maaseutumatkailupalveluiden monipuolistaminen kehittämällä ja aktivoimalla ruokamatkailua....

21.12.2024 17:04 - 17:04