Kekriruoat

Leivonnaiset· Kekriruoat
Puolukkaruisleipä
Piristä ruisleipä puolukoilla tai siemenillä

Liharuoat· Kekriruoat
Haudutettua sorsaa kastikkeessa
Pehmeäksi haudutettu sorsapaisti sulaa suussa

Liharuoat· Kekriruoat
Punajuuri-porsaspaisti
Syksyisessä padassa kohtaavat punajuuri porsaanliha

Salaatit ja kasvisruoat· Kekriruoat
Palsternakkaterriini punajuurikuoressa
Tarjoa terriini buffetpöydässä tai kasvisruokana

Keitot· Kekriruoat
Kesäkurpitsa-sienikeitto ja sienipatonki
Tarjoile lempeä keitto rapsakan patongin kera

Leivonnaiset· Kekriruoat
Varilimppu
Varsinaissuomalainen varilimppu leivotaan ajan kanssa

Leivonnaiset· Kekriruoat
Satakuntalainen kakko
Satakunnan kakko leivotaan sormituntumalla.

Leivonnaiset· Kekriruoat
Savolainen ohraryynirieska
Ryynirieska kuuluu savolaiseen juhannukseen.

Leivonnaiset· Kekriruoat
Lapin ohrarieska
Rieskan paistaminen vaatii kuuman uunin.

Leivonnaiset· Kekriruoat
Rievä
"On Tampereen tyttäret siäviä, kun syövät he tuoreita riäviä"

Leivonnaiset· Juhlat ja sesongit· Kekriruoat
Oulun limppu
Oulun limpussa maistuu pomeranssi

Leivonnaiset· Kekriruoat
Nosterieska
Keski-Suomen nosterieska saa muhevan rakenteensa hiivalla käytetystä juuritaikinasta

Leivonnaiset· Kekriruoat
Lohjan omenalimppu
Osa omenakaupungin runsaasta omenasadosta piilotetaan limppuun

Leivonnaiset· Kekriruoat
Lepuska
Lepuska on pehmeä, perunainen rieska Etelä-Karjalasta

Leivonnaiset· Kekriruoat
Keskipohjanmaalainen sekaleipä
Sekaleipä on Keski-Pohjanmaalla varsin yleinen arkileipä

Leivonnaiset· Kekriruoat
Hämäläiset juhlaleivät
Perunalimpun ja näkkileivän kanssa maistuu porkkanavoi