Kekriruoat

Poista suodattimet
Puolukkaruisleipä leipälaudalla

Leivonnaiset· Kekriruoat

Puolukkaruisleipä

Piristä ruisleipä puolukoilla tai siemenillä

Sorsapaisti lautasella

Liharuoat· Kekriruoat

Haudutettua sorsaa kastikkeessa

Pehmeäksi haudutettu sorsapaisti sulaa suussa

Possupata

Liharuoat· Kekriruoat

Punajuuri-porsaspaisti

Syksyisessä padassa kohtaavat punajuuri porsaanliha

Palsternakkateriini

Salaatit ja kasvisruoat· Kekriruoat

Palsternakkaterriini punajuurikuoressa

Tarjoa terriini buffetpöydässä tai kasvisruokana

Kesäkurpitsa-sienikeittoa patongin kera

Keitot· Kekriruoat

Kesäkurpitsa-sienikeitto ja sienipatonki

Tarjoile lempeä keitto rapsakan patongin kera

Varilimppu

Leivonnaiset· Kekriruoat

Varilimppu

Varsinaissuomalainen varilimppu leivotaan ajan kanssa

Satakuntalainen maakuntaleipä kakko

Leivonnaiset· Kekriruoat

Satakuntalainen kakko

Satakunnan kakko leivotaan sormituntumalla.

Savolaiset ohraryynirieskat

Leivonnaiset· Kekriruoat

Savolainen ohraryynirieska

Ryynirieska kuuluu savolaiseen juhannukseen.

Lapin ohrarieska

Leivonnaiset· Kekriruoat

Lapin ohrarieska

Rieskan paistaminen vaatii kuuman uunin.

Tampereen rieväleipä

Leivonnaiset· Kekriruoat

Rievä

"On Tampereen tyttäret siäviä, kun syövät he tuoreita riäviä"

Oulun limppu

Leivonnaiset· Juhlat ja sesongit· Kekriruoat

Oulun limppu

Oulun limpussa maistuu pomeranssi

Nosterieska

Leivonnaiset· Kekriruoat

Nosterieska

Keski-Suomen nosterieska saa muhevan rakenteensa hiivalla käytetystä juuritaikinasta

Lohjan omenalimppu

Leivonnaiset· Kekriruoat

Lohjan omenalimppu

Osa omenakaupungin runsaasta omenasadosta piilotetaan limppuun

Lepuska-rieska Etelä-Karjalasta

Leivonnaiset· Kekriruoat

Lepuska

Lepuska on pehmeä, perunainen rieska Etelä-Karjalasta

Ksekipohjanmaan sekaleipä

Leivonnaiset· Kekriruoat

Keskipohjanmaalainen sekaleipä

Sekaleipä on Keski-Pohjanmaalla varsin yleinen arkileipä

Hämäläiset Juhlaleivät

Leivonnaiset· Kekriruoat

Hämäläiset juhlaleivät

Perunalimpun ja näkkileivän kanssa maistuu porkkanavoi