Leivonnaiset

Poista suodattimet
Spelttisämpylät vuoassa

Leivonnaiset

Vuokasämpylät

Täytetty sämpylä sopii sekä salaatin seuraksi että sellaisenaan välipalaksi

Herkkumuffinit

Leivonnaiset

Herkkumuffinit

Marjamuffini on hyvä, helppo ja nopea kahvileipä

Mustikkakakku

Leivonnaiset

Mustikkakakku

Pala mustikkakakkua jälkiruuaksi kruunaa herkullisen aterian

Siemennäkkileivät ja hernelevite

Leivonnaiset· Alkupalat ja pikkusyötävät

Siemennäkkileipä ja hernelevite

Siemennäkkileipä, hummusta muistuttava hernelevite ja lasi maitoa on mukava ilta- tai välipala

Pastillimuffinit ja poreileva mehujuoma

Leivonnaiset· Juomat

Pastillimuffinit ja poreileva mehujuoma

Suloiset muffinit nautitaan raikkaan mehun kanssa

Karpaloleivokset

Leivonnaiset

Helpot karpaloleivokset

Näyttävät leivokset voi tehdä myös puolukasta

Omenaleipä

Leivonnaiset

Makea omenaleipä

Mehevä leipä sopii jouluviemisiksi

Pohjois-Savon mustikkakukko

Leivonnaiset· Puurot ja jälkiruoat

Mustikkakukko eli rättänä

Rättänä on perinteinen kesäherkku

Vadelmamuffinit

Leivonnaiset

Vadelma-marenkimuffinit

Vadelmamuffinit kuorrutetaan marengilla

Korvasienipiirakat

Leivonnaiset

Korvasienipiirakat

Maistuva suolainen kahvipöytään

Mämmikakku

Leivonnaiset

Mämmikakku

Uutta käyttöä mämmille löytyy kakusta, johon mämmi antaa hienon aromin. Tarjoa aterian jälkiruokana kermavaahdon tai...

Minna Canthin kakku

Leivonnaiset

Minna Canthin kakku

Muhkean mausteinen Minna Canthin nimikkokakku on peräisin Canthin perheen keittokirjasta

Täytetyt tuulihatut

Leivonnaiset

Tuulihatut

Ilmava tuulihattu voidaan täyttää niin suolaiseksi kuin makeaksi leivonnaiseksi

Bebe-leivokset

Leivonnaiset

Bebe-leivokset

Bebe-leivos on pieni herttainen tarjottava

Prinsessakakku marsipaanikuorrutuksella

Leivonnaiset

Prinsessakakku

Marsipaanikuoren alla on herkullinen sokerikakku, jonka täytteenä on vaniljakreemiä, kermahyytelöä tai -vaahtoa sekä vadelmahilloa

Runebergin tortut

Leivonnaiset

Runebergin tortut ja gluteenittomat Runebergin tortut

Runebergin päivää juhlistetaan 5. helmikuuta. Silloin kahvipöytään voi kattaa hillosilmäisiä Runebergin torttuja.