Liharuoat

Poista suodattimet
Pitsiliinan alla leikkuulauta jolla umpinainen, ruiskuorinen lihapiirakka ja veitsi vieressä lautasella lihapiirakkaviipaleita

Liharuoat· Leivonnaiset· Alkupalat ja pikkusyötävät· Juhlat ja sesongit

Tuunattu lihapiirakka

Lihapiirakka tai lihakukko on kahvipöydän maukas suolainen tarjottava. Täytettä on tuunattu pekonilla, kasviksilla ja kermaviilillä....

Naudanpaisti ja aroniasoosi vaaka Kati Laszka 6470

Liharuoat· Juhlat ja sesongit

Paistia ja maukasta marja-aroniakastiketta

Marja-aroniat värjäävät pihvit tummiksi. Pihveistä tulee ylikypsiä ja hyvin mureita.

Kuvassa kerrosvoileipä, jonka välissä pestokastiketta, tomaattia ja kanaa. Voileipä pakattu eväspussiin.

Liharuoat· Alkupalat ja pikkusyötävät

Nokkospesto-broileri-voileipä

Kevään ja kesän aikana pestoa voi tehdä tuoreista nokkosista. Pesto sopii hyvin maustamaan voileipiä.

salviaa, broilerifileitä, mausteita, jauhoja, voita, öljyä, ilmakuivattua kinkkua vadilla

Liharuoat

Broileri saltimbocca

Saltimbocca tehdään perinteisesti vasikanlihasta, mutta se on herkullista myös broilerista valmistettuna.

Lihapataa kulhossa, sinihomejuustoa ja timjamia taustalla

Liharuoat· Juhlat ja sesongit· Kekriruoat

Päärynäinen possu-kyssäkaalipata

Herkullinen lihapata saa mehukkuutta ja makua päärynästä ja kyssäkaalista.

pikkelöityä punasipulia karamellisoitua sipulia jauhelihapihvin kanssa

Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat· Alkupalat ja pikkusyötävät

Karamellisoidut sipulit

Karamellisoitu sipuli maistuu esimerkiksi pihvin kanssa.

pikkelöityä punasipulia karamellisoitua sipulia jauhelihapihvin kanssa

Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat· Alkupalat ja pikkusyötävät

Pikapikkelöidyt sipulit

Pikapikkelöidyt sipulit maistuvat jauheliha- tai kasvisjauhispihvin kanssa.

Kulhoissa kasviksia ja paistettua broileria keitetyn kvinoan kanssa

Liharuoat· Hävikkiruoat

Broileri-kvinoakulho

Herkullisen ja trendikkään kulhoruoan pohjaksi voi käyttää kvinoaa riisin sijaan. Kulhoruokiin sopii hyvin myös edellispäivän tähteitä....

MKN Inkivaaripiparjuuri sapas Kati Laszka

Liharuoat· Alkupalat ja pikkusyötävät· Juhlat ja sesongit

Sapakset: Piparjuuritahnalla täytetyt liharullat

Piparjuuritäyte sopii erinomaisesti myös nokareina esimerkiksi pienille ruisleipäsille, kasvisten dippaukseen tai täytettyihin leipiin.

Riistapiiras puulaudalla

Liharuoat

Riistapiiras

Mehevä riistapiiras tarjotaan raikkaan salaatin kera

Joulukinkku

Liharuoat

Joulukinkku

Ohjeet kinkun paistoon, kuorrutukseen ja kastikkeeseen

Liharuoat· Alkupalat ja pikkusyötävät· Juhlat ja sesongit

Hyydytetty voileipäkakku

Hyydytetty voileipäkakku on helpompi ja nopeampi valmistaa, kuin perinteinen voieipäkakku.

Liharuoat· Juhlat ja sesongit· Joulu

Pähkinäkuorrutettu porsaanfilee

Kuorrutettu filee sopii vaikka pienen kinkun sijaan joulupöytään.

Alatoopi vadilla

Liharuoat· Kekriruoat

Alatoopi eli lihahyytelö

Alatoopi tehdään luullisesta lihasta, joka keitetään mureaksi ja hyydytetään näyttäväksi hyytelöksi

Pasta-tomaattikeitto

Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat· Hävikkiruoat· Keitot

Hävikkivinkki: Nopea pasta-tomaattikeitto

Jäikö pastaa tai nuudelia yli? Tähän keittoon voit laittaa myös muuta ylijäänyttä.

Lammaskeitto

Liharuoat· Keitot

Lammaskeitto

Lammaskeitto on maistuva talviruoka.