Liharuoat
Liharuoat· Keitot
Lammaskeitto
Lammaskeitto on maistuva talviruoka.
Liharuoat
Possumakkara
Järjestä makkarantekotalkoot!
Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat
Kirsikkakastike
Riistan ja maksan seuraan sopiva kastike
Liharuoat
Aasialainen liha-kasvispannu
Kesäinen ruoka, jonka voi valmistaa ulkona muurinpohjapannulla.
Liharuoat· Kekriruoat
Kuohkea juures-makkarapaistos
Kuohkea juures-makkarapaistos sopii vaikka illanistujaistarjoiluun
Liharuoat
Broileri-maissivuoka
Valmista maistuvaa broileri-maissivuokaa iso annos kerrallaan
Liharuoat· Kekriruoat
Veripalttu eli rössy
Syysteurastuksissa verestä valmistettiin makkaroita, verileipää ja veripalttua eli rössyä
Liharuoat
Ylikypsä possun kassler
Possun kassler on helppo pitoruoka, joka saa hautua uunissa useita tunteja
Liharuoat
Perunapihvi
Tarjoa pekoninen perunapihvi hampurilaisen välissä
Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat
Paahtopaistisalaatti
Kypsä paahtopaisti saa muhevia makuja marinadista
Liharuoat
Riistahampurilaiset
Riistapihvi maustetaan oluella ja mustaviinimarjamehulla
Liharuoat· Kekriruoat
Haudutettua sorsaa kastikkeessa
Pehmeäksi haudutettu sorsapaisti sulaa suussa
Liharuoat
Paimenen paistos
Paistoksessa on koko ateria samassa vuoassa: jauheliha, juurekset ja perunasose
Liharuoat
Täytetty kaali
Yksi iso kaalikääryle valmistuu joutuisammin kuin monta pientä!
Liharuoat
Liha-juurespata
Pitkään hautunut lihapata on maukas sunnuntailounas. Lisäke valmistuu tattarista ja vihanneksista.
Liharuoat· Juhlat ja sesongit
Nyhtölammas
Tarjoa pääsiäisaterialla paistin sijaan nyhtölammasta.