Liharuoat

Poista suodattimet
Lammaskeitto

Liharuoat· Keitot

Lammaskeitto

Lammaskeitto on maistuva talviruoka.

Vastapaistettuja possumakkaroita pellillä

Liharuoat

Possumakkara

Järjestä makkarantekotalkoot!

Kirsikkakastiketta

Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat

Kirsikkakastike

Riistan ja maksan seuraan sopiva kastike

Lihakasvispannu lautasella

Liharuoat

Aasialainen liha-kasvispannu

Kesäinen ruoka, jonka voi valmistaa ulkona muurinpohjapannulla.

Juures-makkarapaistos ja lasi maitoa

Liharuoat· Kekriruoat

Kuohkea juures-makkarapaistos

Kuohkea juures-makkarapaistos sopii vaikka illanistujaistarjoiluun

Broilerikiusaus

Liharuoat

Broileri-maissivuoka

Valmista maistuvaa broileri-maissivuokaa iso annos kerrallaan

Veripalttu

Liharuoat· Kekriruoat

Veripalttu eli rössy

Syysteurastuksissa verestä valmistettiin makkaroita, verileipää ja veripalttua eli rössyä

Ylikypsäpossun kassler

Liharuoat

Ylikypsä possun kassler

Possun kassler on helppo pitoruoka, joka saa hautua uunissa useita tunteja

Perunapihvi hampurilaisen välissä

Liharuoat

Perunapihvi

Tarjoa pekoninen perunapihvi hampurilaisen välissä

Paahtopaistisalaatti lautasella

Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat

Paahtopaistisalaatti

Kypsä paahtopaisti saa muhevia makuja marinadista

Riistapurilainen

Liharuoat

Riistahampurilaiset

Riistapihvi maustetaan oluella ja mustaviinimarjamehulla

Sorsapaisti lautasella

Liharuoat· Kekriruoat

Haudutettua sorsaa kastikkeessa

Pehmeäksi haudutettu sorsapaisti sulaa suussa

Paimenen paistos vuoassa

Liharuoat

Paimenen paistos

Paistoksessa on koko ateria samassa vuoassa: jauheliha, juurekset ja perunasose

Täytetty kaali

Liharuoat

Täytetty kaali

Yksi iso kaalikääryle valmistuu joutuisammin kuin monta pientä!

Liha-juurespata tattarilisäkkeellä

Liharuoat

Liha-juurespata

Pitkään hautunut lihapata on maukas sunnuntailounas. Lisäke valmistuu tattarista ja vihanneksista.

MKN_riivilammas_Kuva_timoviljakainen

Liharuoat· Juhlat ja sesongit

Nyhtölammas

Tarjoa pääsiäisaterialla paistin sijaan nyhtölammasta.