Liharuoat

Liharuoat· Kekriruoat
Alatoopi eli lihahyytelö
Alatoopi tehdään luullisesta lihasta, joka keitetään mureaksi ja hyydytetään näyttäväksi hyytelöksi

Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat· Hävikkiruoat· Keitot
Hävikkivinkki: Nopea pasta-tomaattikeitto
Jäikö pastaa tai nuudelia yli? Tähän keittoon voit laittaa myös muuta ylijäänyttä.

Liharuoat· Keitot
Lammaskeitto
Lammaskeitto on maistuva talviruoka.

Liharuoat
Possumakkara
Järjestä makkarantekotalkoot!

Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat
Kirsikkakastike
Riistan ja maksan seuraan sopiva kastike

Liharuoat
Aasialainen liha-kasvispannu
Kesäinen ruoka, jonka voi valmistaa ulkona muurinpohjapannulla.

Liharuoat· Kekriruoat
Kuohkea juures-makkarapaistos
Kuohkea juures-makkarapaistos sopii vaikka illanistujaistarjoiluun

Liharuoat
Broileri-maissivuoka
Valmista maistuvaa broileri-maissivuokaa iso annos kerrallaan

Liharuoat· Kekriruoat
Veripalttu eli rössy
Syysteurastuksissa verestä valmistettiin makkaroita, verileipää ja veripalttua eli rössyä

Liharuoat
Ylikypsä possun kassler
Possun kassler on helppo pitoruoka, joka saa hautua uunissa useita tunteja

Liharuoat
Perunapihvi
Tarjoa pekoninen perunapihvi hampurilaisen välissä

Salaatit ja kasvisruoat· Liharuoat
Paahtopaistisalaatti
Kypsä paahtopaisti saa muhevia makuja marinadista

Liharuoat
Riistahampurilaiset
Riistapihvi maustetaan oluella ja mustaviinimarjamehulla

Liharuoat· Kekriruoat
Haudutettua sorsaa kastikkeessa
Pehmeäksi haudutettu sorsapaisti sulaa suussa

Liharuoat
Paimenen paistos
Paistoksessa on koko ateria samassa vuoassa: jauheliha, juurekset ja perunasose

Liharuoat
Täytetty kaali
Yksi iso kaalikääryle valmistuu joutuisammin kuin monta pientä!