Liharuoat

Liharuoat
Liha-juurespata
Pitkään hautunut lihapata on maukas sunnuntailounas. Lisäke valmistuu tattarista ja vihanneksista.

Liharuoat· Juhlat ja sesongit
Nyhtölammas
Tarjoa pääsiäisaterialla paistin sijaan nyhtölammasta.

Liharuoat
Mausteinen lammaspata
Lammas muhii kypsäksi padassa, jossa maistuvat inkivääri, juustokumina ja kuivatut hedelmät

Liharuoat
Broileripannu
Nopea ja maukas arkiruoka

Liharuoat
Herkullinen maksapannu kahdelle
Maksa kypsyy nopeasti, joten ruoka on äkkiä valmista

Liharuoat
Punaiset riistapyörykät
Punaiset pyörykät joulupöytään

Liharuoat
Syyshampurilaiset
Hampurilaisissa maistuvat metsäiset maut

Liharuoat
Sieni-broilerimakkara
Maistuvat makkarat syntyvät sienistä ja broilerista

Liharuoat
Bratwursti
Perinteiset bratwurstit maistuvat varmasti

Liharuoat· Alkupalat ja pikkusyötävät
Lisäkkeitä makkaralle
Tarjoile makkaroiden kanssa puolukkamarmeloa ja punasipulilisäkettä

Liharuoat· Kekriruoat
Punajuuri-porsaspaisti
Syksyisessä padassa kohtaavat punajuuri porsaanliha

Liharuoat
Ribsit eli porsaan kylkipalat
Ribsit marinoituvat yön yli mureiksi

Liharuoat
Ruskea peruskastike
Ruskea kastike on osa suomalaista ruokakulttuuria. Tätä menneiden vuosien arkista perusruokaa nautittiin lähes päivittäin perunoiden...

Liharuoat
Pirkanmaan mustamakkara
Mustamakkara on Pirkanmaalla arvossaan

Liharuoat
Lemin särä Etelä-Karjalasta
Lemin särän kanssa ei pidä hättäillä