Ajankohtaista
Uutinen
Efterlysning! Bli exempelgård för Lumotaito
Om du vill stärka naturens mångfald på din gård och dra nytta av alla dess...
Auli Hirvonen
2 min lukuaikaMKN Maisemapalvelut· Uutinen· Järjestökampanjat
Kolmivuotinen kampanja luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi käynnistyy
Maa- ja kotitalousnaiset kampanjoi 2022-2025 luonnon monimuotoisuuden puolesta. Vuonna 2022 teemana on laidunnuksen merkitys.
Leena Lahdenvesi-Korhonen
2 min lukuaikaUutinen
Etsintäkuulutus Lumotaidon esimerkkitilaksi
Viljelijä, kun haluat vahvistaa tilasi luonnon monimuotoisuutta ja saada sen kautta hyötyä, Lumotaito on sinua...
Auli Hirvonen
1 min lukuaikaMKN Maisemapalvelut
KAIPO-verkon toiminta jatkuu vuonna 2022
Vesistökunnostusverkostojen kehittäminen jatkuu myös vuonna 2022. Vastaa kyselyyn!
Tuuli Mäkinen, Päivi Jokinen
2 min lukuaikaMKN Ruokaneuvot· Ruokavinkit· Ruokatietopankki
Tammikuun teemakasvikset IDUT
Ituja voi kasvattaa itse vaikka astiankuivauskaapissa. Niistä saa ravinteikkaita herkkuja helposti.
Marita Suontausta
2 min lukuaikaTietoa meistä· Uutinen· Järjestökampanjat
Huomisen hyvä teko -kampanja kannustaa arkisiin ympäristötekoihin
Maa- ja kotitalousnaiset julkaisee vuonna 2022 sosiaalisen median kanavissaan 52 huomisen hyvää tekoa ympäristön hyväksi...
Uutinen
Maa- ja kotitalousnaisten yhdistysten toimintakertomukset 2021
Jokainen raportoitu tapahtuma kerryttää järjestön yhteistä vaikuttavuutta.
Järjestötoiminta· Tietoa meistä
Maa- ja kotitalousnaisten historia pähkinänkuoressa
Maa- ja kotitalousnaisten historian tärkeimmät vuosiluvut
MKN Ruokaneuvot· Koulutukset
Ruokakurssit 2023 MKN Itä-Suomi
Tarjolla koulutuksia juuri niistä aiheista, mistä itse haluat!
Marja Niskanen, Sanna Louna
1 min lukuaikaYmpäristön hyväksi
Julkaisemme viikoittain vuonna 2022 arkisen hyvän teon, joka kohdistuu ympäristöön ja luontoon.
Ruokatietopankki
Blinit, mäti ja muita täytteitä
Talvi on parasta aikaa nauttia blineistä
Jenni Kunnaala
1 min lukuaikaRuokakasvatus
Virkeyttä välipalalla
Kaisan ohjeilla marjoista, hedelmistä ja täysjyväisistä viljatuotteista syntyvät maukkaat, nopeat ja terveelliset välipalat.
Kaisa Myllykangas
2 min lukuaika