Ajankohtaista
Vieraslajit valloittavat luontoamme
Vieraslajit ovat kasveja, jotka eivät kuulu luontoomme. Ne kasvavat nopeasti ja peittävät alleen alkuperäiset lajimme....
Ylikypsät banaanit
Vinkkejä, mitä voit tehdä tummuneista banaaneista.
Kuule kaalien kutsu – kata kevyet herkut joulupöytään
Monipuoliset kaalit taipuvat helposti juhlaruoaksi ja tuovat uusia makuja joulun kattaukseen.
Maitohorsma höystää ja maustaa kesäruokia
Etelä-Pohjanmaan maakuntakukka ja rentun ruusuna tunnettu maitohorsma on paitsi tienvarsien kaunotar, myös maukas ruoka-aine.
Pääsiäisenä herkutellaan ravintopommilla – katso terveysedut!
Pääsiäisbrunssilla nautitaan munapaistoksia tai frittataa ja keväisen keltaista pavlovaa.
Raparperi on alkukesän upea herkku
Hennot varret tuovat mukanaan suuren ilon: kesä on pian täällä!
Salaatit ja lisäkkeet
Salaatit kuuluvat hyvän aterian osaksi tai ovat proteiinilisällä höystettynä kokonainen ateria.
Ruokatietopankki
Itse tehty ruisleipä lämmittää
Perinteinen ruisleipä saa uutta ilmettä puolukoista tai siemenistä.
Jälkiruoat
Jälkiruoka krunaa niin arki- kuin juhla-aterian
Maistellen maakuntamatkalla
Maistiaisia maakuntien ruokaperinnöstä
Tuoksua ja tunnelmaa pikkujoulupöytään
Glögikutsuilla tunnelmoidaan kuuman juoman ja maukkaiden pikkupurtavien äärellä.
Vinkit juhlan järjestäjälle
Nappaa tästä vinkit onnistuneiden juhlien järjestämiseen!