Ajankohtaista
Kesäisiä kulhoruokia
Trendikkäät kulhoruoat sopivat loistavasti kesään. Kotimaiset raaka-aineet maistuvat näyttävissä herkuissa.
Leivotaan leipää
Tuore, lämmin leipä hellii makuhermoja ja mieltä.
Kastikekoulu
Herkullinen ateria viimeistellään hyvällä kastikkeella
Kesän rennot ruokajuhlat
Kesällä kokkaaminen on vaivatonta. Pilko, surauta tai grillaa – ja ruokajuhla on valmis!
![Rowanberry ga8269fd49 1920](/uploads/_1280x720_crop_center-center_82_line/rowanberry-ga8269fd49_1920.jpg 1280w, /uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/rowanberry-ga8269fd49_1920.jpg 640w)
Ruokatietopankki
Marjoja moneen makuun
Marjapensaissa piilee uskomattomia aarteita
![Veteli Hannele web](/uploads/ProAgria/Etela-Suomi/_640x640_crop_center-center_60_line/Veteli-Hannele-web.jpg 640w)
Hannele Veteli
3 min lukuaikaKaali kruunaa syysruuan
Monen kokoiset, muotoiset ja väriset kaalikasvit tuovat makua ja silmän iloa keittiöön ja lautaselle.
Syysretken ihanat eväät
Maukkaat retkieväät maistuvat lyhyellä tai pitkällä retkellä
Riistassa maistuu metsä
Metsänantimia rouskuttelevan riistan lihassa on reilusti makua ja ravintoaineita.
Säilö syksy purkkiin
Marjoja ja vihanneksia voi säilöä lokakuulle asti.
Näppärät arkiruuat kasvi- ja maitoproteiinituotteista
Kokeile rohkeasti proteiinituotteita. Niiden avulla ruuanvalmistus on helppoa.
Sydäntalven herkkuleivonnaiset
Helmi-maaliskuussa nautitaan Runebergin tortuista, ystävänpäivän suloisista suuhunpantavista sekä muhkeista laskiaispullista.
Kalevalan päivän juhlamenussa maistuu Suomi
Juhlitaan yhdessä maamme makuja ja suomalaista ruokaketjua!