Ajankohtaista
Syötävän suloiset salaatit
Salaatti on tuttu tarjottava kevään juhlissa ja kesäisissä ruokapöydissä. Uutta sävyä salaatteihin saa esimerkiksi syötävillä...
Juhannuksena herkutellaan kotimaisella kalalla
Suomalaisista järvistä ja meristä nousee toinen toistaan mainiompia kaloja.
Mitä vanhentuvista maitotuotteista?
Vinkkejä vähän vanhentuneiden maitotuotteiden käyttöön.
Kunnon eväät talkooväelle
Talkooruokia talkooväelle
Ylijäänyt juusto
Käyttövinkkejä erilaisille juustonlopuille.
Ruokarohkea salapoliisi ja kasvisaarteen arvoitus
Seikkaillaan ruokamaailmaan, kasvisaarre nappaamaan!
Puurot
Puurolla päivä käynnistyy.
Ylijäänyttä leipää tai pullaa?
Mitä kaikkea voi tehdä kuivahtaneesta leivästä, pullasta tai kakusta!
Rannat kuntoon – toimintamalli asukkaille ja maanomistajille
Käytännönläheiset ohjeet rantojen kunnostamiseen, rahoituslähteisiin ja yhteistyön edistämiseen.
Pellava ja hamppu ovat suomalaista superruokaa
Siemenet ja pähkinät kannattaa lisätä päivittäiseen ruokavalioon.
Ylijäänyt keitetty riisi, pasta, nuudeli tai ruokavilja
Herkullisia jatkojalostusvinkkejä pastalle ja muille viljalisukkeille.
Superruokaa Pohjolasta
Todellinen superruoka kasvaa lähellä