Hävikkivinkki: Nopea pasta-tomaattikeitto
Jäikö pastaa tai nuudelia yli? Tähän keittoon voit laittaa myös muuta ylijäänyttä.
![Pasta-tomaattikeitto](/uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_1280x854_crop_center-center_82_line/MKN_Pastatomaattikeitto_Kuva_Tiina-Makkonen.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_2560x1709_crop_center-center_61_line/MKN_Pastatomaattikeitto_Kuva_Tiina-Makkonen.jpg 2560w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_640x427_crop_center-center_60_line/MKN_Pastatomaattikeitto_Kuva_Tiina-Makkonen.jpg 640w)
Nopea pasta-tomaattikeitto
Kaada tölkillinen (n. 400 g) tomaattimurskaa kattilaan.
Mausta liemikuutiolla, suolalla, pippurilla ja halutessasi paprikajauheella tai pizzamausteella. Sokeriripaus pyöristää makua. Kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita joukkoon kypsää pastaa tai nuudelia. Jos jääkaapissa on tofua, jotain kypsää lihaa tai makkaranpätkä lisää ne kuutioituna keiton sekaan.
Sekoita lopuksi joukkoon 1-2 dl kypsää pastaa tai nuudelia. Kuumenna kiehuvaksi ja nauti.