Inkiväärishotti
Kokeile raikasta inkiväärishottia
![Inkivääriä ja sitruunaa](/uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_1280x853_crop_center-center_82_line/MKN_ikivaariasitruunaa_kuva_Pixabay.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_640x426_crop_center-center_60_line/MKN_ikivaariasitruunaa_kuva_Pixabay.jpg 640w)
Inkiväärishotti
1 l vettä
100 g tuoretta inkivääriä
1 iso sitruuna
0,5 dl hunajaa
Laita vesi kattilaan kiehumaan.
Kuori ja paloittele inkivääri ja lisää kiehuvaan veteen, keitä noin 5 minuuttia.
Pese sitruuna, viipaloi se ja lisää kattilaan. Ota kattila liedeltä ja jäähdytä tunnin verran.
Siivilöi juoma ja lisää noin 0,5 dl hunajaa.
Säilytä jääkaapissa lasikannussa tai -pullossa.