Marjamaljat

Kepeä marjaherkku tuoreista marjoista, kaurakekseistä ja vaniljavaahdosta

Marjamalja-jälkiruoka
Kuva: Timo Viljakainen

Marjamaljat

4 annosta

4 dl tuoreita vadelmia, mustikoita tai ahomansikoita
1 tlk (2 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
12 kpl kaurakeksejä
2 rkl likööriä
sitruunamelissan lehtiä

Kostuta keksit liköörillä ja vaahdota vaniljakastike.

Kokoa kerroksittain neljään annosmaljaan tai korkeaan juomalasiin keksin paloja, marjoja ja vaniljakastiketta.

Koristele annokset muutamalla marjalla, kaurakekseillä ja sitruunamelissan lehdillä. Nosta marjamaljat jääkaappiin maustumaan ja jäähtymään ennen tarjoamista.

    Vinkki! Valmista kesävieraille tarjottavat herkut suoraan omiin annosmaljoihinsa.