Sieni-broilerimakkara
Maistuvat makkarat syntyvät sienistä ja broilerista
Sieni-broilerimakkara
250 g siitakesieniä tai metsäsieniä
150 g broilerin lihaa
25 g pekonia
1 dl lihalientä
1 sipuli
1–2 valkosipulinkynttä
0,5 dl kermaa
1 muna
persiljaa, basilikaa
mustapippuria, suolaa
Pilko sienet, pekoni ja sipuli. Hauduta seosta paistinpannulla hetki, lisää lihaliemi ja keitä seosta hetki kasaan. Jäähdytä.
Jauha broilerin liha ja mausta suolalla ja pippurilla.
Kaada kerma seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi muna.
Sekoita keskenään jäähtynyt sieni- ja lihamassa.
Mausta pippurilla ja yrttisilpulla.
Täytä suolet, pistele makkarat ja kypsennä uunissa 175–200 asteessa noin 30–35 min.