Tag: ClimateFood
Asiasanalla "ClimateFood" merkitty sisältö
Ajankohtaista
Pohjoisella ruoalla kuluttajien sydämiin
Vaikka Nyhléns Hugosons työllistää 200 henkilöä, on sillä samat haasteet kuin paljon pienemmillä tuottajilla. Haasteiden...
Ajankohtaista
Kaupallinen kalastus ylläpitää puhtaita ja monimuotoisia vesiekosysteemejä
Pellolainen Lapin Villikalan yrittäjä Jouko Sirkkala on viidennen polven kaupallinen kalastaja. Pääasiallisena pyyntialueena hänellä on...
Ajankohtaista
Biokaasulaitoksella uusia keinoja ruuantuotannon päästöjen vähentämiseen
Viskaalin yrityskokonaisuus: maatila, teurastamo ja lihanjalostamo Muhoksella Oulun kupeessa, on tarjonnut pohjoissuomalaisille paikallista naudanlihaa ja...
Ajankohtaista
Kujalan tilalla karja laiduntaa luonnollisilla merenrantalaitumilla
Timo ja Susanna Kujalan perinnetilalla Hailuodossa tuotetaan aitoa lähiruokaa korkealuokkaisista raaka-aineista. Kesäisin Kujalan tilan karja...
Julkaisut
Pienelläkin yrityksellä on merkittävä rooli omassa paikallisyhteisössään
Kalajoen Himangalla sijaitsevassa Paahka Oy:ssa ilmastoviisas ja vastuullinen yritystoiminta kattaa niin lähituotannon, kestävän talouden hallinnan...
Yrittäjyyden asialla
Vierailu pohjoiseen alkutuotannon ja elintarvikealan koulutus- ja tutkimusyksikköön Louelle
ClimateFood-hankkeen tiimiläiset Suomesta ja Ruotsista suuntasi syyskuun puolivälissä Tervolaan. Tarkoituksena oli tutustua Ammattiopisto Lappian Louen...
Marja Malmi
2 min lukuaika