Tag: lähikalaalautaselle
Asiasanalla "lähikalaalautaselle" merkitty sisältö
Ajankohtaista· Ruokavinkit· Ruokatietopankki
Kotimainen kasvatettu kirjolohi ympäristöystävällinen ja terveellinen valinta ruokapöytään – ”kirjolohen kysyntä on hiljalleen kasvussa”
Kotimainen kasvatettu kirjolohi on ympäristöystävällinen, ravitseva ja monipuolinen valinta ruokapöytään. Suomessa tiukasti säädelty kalankasvatus yhdistää...
MKN Oulu
Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja
Kala-alan yritys tai ammattikeittiöedustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille!Työpajassa keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä...
21.01.2025 16:00 - 20:00
Julkaisut· Ajankohtaista
Lähikalan ruokakäytön tulevaisuus nähdään pääasiassa positiivisena – ruokakasvatus, ravitsemussuositukset ja tavoiteohjelmat positiivisia vaikuttimia käytön lisäämiseksi
Kala-alan toimijoiden kokemuksia lähikalan käytöstä kerättiin Perämeren alueella. Eniten pyydetään ja käytetään siikaa ja ahventa....
MKN Ruokaneuvot· Ruokavinkit· Uutinen
Uudet ravitsemussuositukset kehottavat lisäämään kestävien kalakantojen käyttöä
Uudistettujen pohjoismaisten ravitsemussuositusten mukaan kestävästi pyydetyn kalan käyttöä ruokavaliossa tulisi lisätä. Suositusten mukaan kalaa tulisi...
Mikä on rakkain, hauskin tai mieleenpainuvin kalamuistosi? Osallistu kuvakilpailuun!
Kannusta muut mukaan kalastusharrastuksen pariin tai kokkaamaan kalaruokia jakamalla kuva omasta kalamuistostasi somessa!
Mervi Tiermas
2 min lukuaikaJulkaisut· Ajankohtaista· MKN Yrityspalvelut
Yhteistyöllä käyttöä, arvostusta ja kannattavuutta lähikalatuotteille
Kala-alan toimijat pohtivat Oulussa, kuinka lähikalan ruokakäyttöä voitaisiin lisätä Perämeren rannikon kalatalousalueella. Keskusteluissa korostui erityisesti...