Tag: Luonnontuotteet
Asiasanalla "Luonnontuotteet" merkitty sisältö

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnontuotteita pohjoisesta
Luonnontuotteita pohjoisesta -hankkeessa edistetään luonnontuotealan kehittymistä Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa.
01.06.2024 - 30.08.2026

Maa- ja kotitalousnaiset· Ajankohtaista· Uutinen
Lounais-Suomen metsänomistajat löysivät lisätuloja metsistään
Metsänomistajia Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa on viime vuosina tuettu etsimään ja tunnistamaan uusia tulonlähteitä. Mahdollisuuksia on...


Terhi Ajosenpää, Mari Mäenpää
2 min lukuaika
Maa- ja kotitalousnaiset· Julkaisut· Ajankohtaista· MKN Yrityspalvelut· Uutinen
Marja-, vihannes- ja luonnontuotealan toimijoilla vahva tahto verkostoitumiseen
ProAgria, MKN Itä-Suomen pakastekuivauksen tuottajaselvitys on valmistunut. Selvityksestä ilmeni, että marja-, vihannes- ja luonnontuotealan tuottajilla...

Johanna Rinnekari
2 min lukuaika
Yrittäjyyden asialla
Kokemuksia luonnontuoteopintomatkalta Virosta
Luonnontuotealan yrittäjien kanssa vierailimme Virossa luonnontuoteteemaisella opintomatkalla huhtikuun lopussa. Nelipäiväisellä reissulla sää suosi, aurinko paistoi...

Anni Rintoo
2 min lukuaika
Kirsi Sahrman-Hauhia
Ruoka-ja luonnontuoteasiantuntija
Luonnontuotteet pakettiin -yritysryhmähanke
Yritysryhmähanke, jossa mukana neljä luonnontuotealan yritystä Keski-Suomesta.
01.05.2021 - 30.06.2022

Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hanke
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hankkeessa kootaan ja kehitetään luonnontuotealan hankintaketjuja Keski-Suomessa. Hanke on päättynyt.
01.03.2022 - 31.07.2024

Järjestötoiminta
Kasviksilla virkeyttä ja terveyttä
Lauseen puoli kiloa päivässä kasvisten yhteydessä tuntee varmaan suurin osa suomalaisista. Mutta kuinka moni noudattaa...

Helena Velin
2 min lukuaika
Ruokatietopankki
Mahlaa janojuomaksi tai ruoanlaittoon
Mahla on kevään ensimmäisiä keruutuotteita.
Ruokavinkit
Korvasienipiirakka
Hieman isomman korvasienipiirakan ohje

MKN Yrityspalvelut
Pakastekuivausta kehitetään Itä-Suomessa
Pakastekuivauksella korkean jalostusasteen lisäarvoa elintarvike- ja luonnontuotealalle


Jaana Puhakka, Heli Sulola
1 min lukuaika