Tag: Luonnontuotteet
Asiasanalla "Luonnontuotteet" merkitty sisältö
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnontuotteita pohjoisesta
Luonnontuotteita pohjoisesta -hankkeessa edistetään luonnontuotealan kehittymistä Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa.
01.06.2024 - 30.08.2026
Maa- ja kotitalousnaiset· Ajankohtaista· Uutinen
Lounais-Suomen metsänomistajat löysivät lisätuloja metsistään
Metsänomistajia Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa on viime vuosina tuettu etsimään ja tunnistamaan uusia tulonlähteitä. Mahdollisuuksia on...
Terhi Ajosenpää, Mari Mäenpää
2 min lukuaikaMaa- ja kotitalousnaiset· Julkaisut· Ajankohtaista· MKN Yrityspalvelut· Uutinen
Marja-, vihannes- ja luonnontuotealan toimijoilla vahva tahto verkostoitumiseen
ProAgria, MKN Itä-Suomen pakastekuivauksen tuottajaselvitys on valmistunut. Selvityksestä ilmeni, että marja-, vihannes- ja luonnontuotealan tuottajilla...
Johanna Rinnekari
2 min lukuaikaYrittäjyyden asialla
Kokemuksia luonnontuoteopintomatkalta Virosta
Luonnontuotealan yrittäjien kanssa vierailimme Virossa luonnontuoteteemaisella opintomatkalla huhtikuun lopussa. Nelipäiväisellä reissulla sää suosi, aurinko paistoi...
Anni Rintoo
2 min lukuaikaKirsi Sahrman-Hauhia
Ruoka-ja luonnontuoteasiantuntija
Luonnontuotteet pakettiin -yritysryhmähanke
Yritysryhmähanke, jossa mukana neljä luonnontuotealan yritystä Keski-Suomesta.
01.05.2021 - 30.06.2022
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hanke
Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hankkeessa kootaan ja kehitetään luonnontuotealan hankintaketjuja Keski-Suomessa.
01.03.2022 - 31.07.2024
Järjestötoiminta
Kasviksilla virkeyttä ja terveyttä
Lauseen puoli kiloa päivässä kasvisten yhteydessä tuntee varmaan suurin osa suomalaisista. Mutta kuinka moni noudattaa...
Helena Velin
2 min lukuaikaRuokatietopankki
Mahlaa janojuomaksi tai ruoanlaittoon
Mahla on kevään ensimmäisiä keruutuotteita.
Ruokavinkit
Korvasienipiirakka
Hieman isomman korvasienipiirakan ohje
MKN Yrityspalvelut
Pakastekuivausta kehitetään Itä-Suomessa
Pakastekuivauksella korkean jalostusasteen lisäarvoa elintarvike- ja luonnontuotealalle
Jaana Puhakka, Heli Sulola
1 min lukuaika