Tag: Ruokakulttuuri
Asiasanalla "Ruokakulttuuri" merkitty sisältö
Ajankohtaista
Juhlat on juhlittu ja herkut nautittu, alkaa härkäviikot
Loppiaisesta alkavat härkäviikot tai selkäviikot. Tämä ajanjakso on pyhätön kausi, jolloin pitkien joulun lomien jälkeen...
Ajankohtaista· MKN Yrityspalvelut· Uutinen· Matkailu
Taipalsaaren Wanha Kunnantupa vuoden 2024 Karelia à la carte -yritys
Taipalsaaren Wanha Kunnantupa on valittu vuoden 2024 Karelia à la carte -yritykseksi. Taipalsaaren Wanhan Kunnantuvan...
Yrityshankkeet· Ruokahankkeet
Tuohta tarinoista
Hankkeen tavoitteena on Saimaan alueen ruokakulttuuritarinoiden esille nostaminen, yritysten osaamisen lisääminen tarinallisten ruokamatkailutuotteiden tuotteistamiseen ja...
01.05.2024 - 31.03.2026
Maa- ja kotitalousnaiset· Ajankohtaista· MKN Ruokaneuvot· Ruokavinkit
Piimälimppu
Suomalaisen leivän tarina jatkuu. Tällä kertaa kohteena on Uusimaa. Uudellamaalla on herkuteltu piimälimpulla.
Suvi Malin
3 min lukuaikaRuokahankkeet
Agri-Food Network
Agri-Food Network -hanke on Savonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima ryhmähanke, jonka osatoteuttajina toimivat ProAgria Itä-Suomi/MKN Itä-Suomi, Luonnonvarakeskus ja...
01.04.2023 - 30.09.2025
Maa- ja kotitalousnaiset· Ajankohtaista· MKN Yrityspalvelut· Uutinen· Matkailu
Kuopion torin SATOA ja Elonkorjuujuhla kiittää!
Lämmin kiitos kaikille SATOA Kuopio -katuruokatapahtumassa vierailleille! Teitä oli enemmän kuin uskalsimme toivoa! Lähes 20 000...
Mediapankki· Ajankohtaista· MKN Ruokaneuvot
Kuminaa kaalin ja kalan kaveriksi
Kumina on monipuolinen kasvi. Kokeile sitä Maa- ja kotitalousnaisten tapaan kalan mausteeksi.
Marita Suontausta
2 min lukuaikaMaa- ja kotitalousnaiset· MKN Yrityspalvelut
Kotileipomo Sorsa Liperistä Vuoden Karelia à la carte -yritys
Kotileipomo Sorsa Oy on valittu vuoden 2022 Karelia à la carte -yritykseksi.
Johanna Rinnekari
2 min lukuaikaJärjestö ja kumppanuudet· Järjestötoiminta
Veikko Huoviselle elämäntyötunnus Kainuun ruokakulttuurin vaalimisesta
Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Itä-Suomi, myönsi 17.11. Suomussalmella Kainuun KyläGaalassa Kainuulaisen ruokakulttuurin vaalimisesta elämäntyötunnustuksen...
Järjestö ja kumppanuudet· Maa- ja kotitalousnaiset· Järjestötoiminta· Järjestöasiat· Yhdistykset· Kekri
Vinkkejä kekrijuhlan järjestämiseen
Ideoita kekrijuhlan tai -iltamien järjestelyihin, tarjoiluihin, ohjelmaan ja somistukseen.
Helena Velin
1 min lukuaikaJärjestötoiminta
Pieni pala maaseutua -järjestökampanja 2020 - 2022
Pieni pala maaseutua -kampanjassa tehdään yhdessä, opitaan taitoja ja lisätään luonnon monimuotoisuuutta.
Helena Velin
1 min lukuaikaRuokavinkit
Perunatasting
Perunoiden kanssa voi fiilistellä eri tuoksuja, makuja ja rakenteita etsien
Ruokavinkit
Lämmittävä kookos-kanakeitto
Kuuma keitto lämmitttä
Hahkialan Kartanossa maisema ja kulttuuri kohtaavat lautasella
Hahkialan Kartanossa tarjolla on ruokaelämys, joka tuo maiseman lautaselle
Kruununvoudintalo
Kruununvoudintalo on Kokkolassa sijaitseva perinteikäs kokous- ja juhlatalo.
Maisemahankkeet
Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa
Hanke on päättynyt 31.12.2022.
31.10.2019 - 31.12.2022