Tag: Ruokakulttuuri
Asiasanalla "Ruokakulttuuri" merkitty sisältö
Ajankohtaista· MKN Yrityspalvelut· Uutinen· Matkailu
Taipalsaaren Wanha Kunnantupa vuoden 2024 Karelia à la carte -yritys
Taipalsaaren Wanha Kunnantupa on valittu vuoden 2024 Karelia à la carte -yritykseksi. Taipalsaaren Wanhan Kunnantuvan...
Maa- ja kotitalousnaiset· Järjestötoiminta· Ajankohtaista· Kekri
Maa- ja kotitalousnaisten kekriviikot 14.10 - 3.11.2024 - ideoita ja ohjeita tapahtumiin ja ilmoita tapahtumat kartalle
Kekriviikkojen pääosassa on suomalainen lähellä tuotettu ruoka, yhteisöllisyys ja koko sen ympärille nivoutuva elinvoimainen maaseutu....
Helena Velin
2 min lukuaikaYrityshankkeet· Ruokahankkeet
Tuohta tarinoista
Hankkeen tavoitteena on Saimaan alueen ruokakulttuuritarinoiden esille nostaminen, yritysten osaamisen lisääminen tarinallisten ruokamatkailutuotteiden tuotteistamiseen ja...
01.05.2024 - 31.03.2026
Maa- ja kotitalousnaiset· Ajankohtaista· MKN Ruokaneuvot· Ruokavinkit
Piimälimppu
Suomalaisen leivän tarina jatkuu. Tällä kertaa kohteena on Uusimaa. Uudellamaalla on herkuteltu piimälimpulla.
Suvi Malin
3 min lukuaikaRuokahankkeet
Agri-Food Network
Agri-Food Network -hanke on Savonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima ryhmähanke, jonka osatoteuttajina toimivat ProAgria Itä-Suomi/MKN Itä-Suomi, Luonnonvarakeskus ja...
01.04.2023 - 30.09.2025
Maa- ja kotitalousnaiset· Ajankohtaista· MKN Yrityspalvelut· Uutinen· Matkailu
Kuopion torin SATOA ja Elonkorjuujuhla kiittää!
Lämmin kiitos kaikille SATOA Kuopio -katuruokatapahtumassa vierailleille! Teitä oli enemmän kuin uskalsimme toivoa! Lähes 20 000...
Marja Niskanen
1 min lukuaikaMediapankki· Ajankohtaista· MKN Ruokaneuvot
Kuminaa kaalin ja kalan kaveriksi
Kumina on monipuolinen kasvi. Kokeile sitä Maa- ja kotitalousnaisten tapaan kalan mausteeksi.
Marita Suontausta
2 min lukuaikaMaa- ja kotitalousnaiset· MKN Yrityspalvelut
Kotileipomo Sorsa Liperistä Vuoden Karelia à la carte -yritys
Kotileipomo Sorsa Oy on valittu vuoden 2022 Karelia à la carte -yritykseksi.
Johanna Rinnekari
2 min lukuaikaJärjestö ja kumppanuudet· Järjestötoiminta
Veikko Huoviselle elämäntyötunnus Kainuun ruokakulttuurin vaalimisesta
Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Itä-Suomi, myönsi 17.11. Suomussalmella Kainuun KyläGaalassa Kainuulaisen ruokakulttuurin vaalimisesta elämäntyötunnustuksen...
Järjestö ja kumppanuudet· Maa- ja kotitalousnaiset· Järjestötoiminta· Järjestöasiat· Yhdistykset· Kekri
Vinkkejä kekrijuhlan järjestämiseen
Ideoita kekrijuhlan tai -iltamien järjestelyihin, tarjoiluihin, ohjelmaan ja somistukseen.
Helena Velin
1 min lukuaikaJärjestötoiminta
Pieni pala maaseutua -järjestökampanja 2020 - 2022
Pieni pala maaseutua -kampanjassa tehdään yhdessä, opitaan taitoja ja lisätään luonnon monimuotoisuuutta.
Helena Velin
1 min lukuaikaRuokavinkit
Perunatasting
Perunoiden kanssa voi fiilistellä eri tuoksuja, makuja ja rakenteita etsien
Ruokavinkit
Lämmittävä kookos-kanakeitto
Kuuma keitto lämmitttä
Hahkialan Kartanossa maisema ja kulttuuri kohtaavat lautasella
Hahkialan Kartanossa tarjolla on ruokaelämys, joka tuo maiseman lautaselle
Kruununvoudintalo
Kruununvoudintalo on Kokkolassa sijaitseva perinteikäs kokous- ja juhlatalo.
Maisemahankkeet
Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa
Hanke on päättynyt 31.12.2022.
31.10.2019 - 31.12.2022