Elintarvikealan suomalaissaksalaisen yhteistyön suunnittelutilaisuus Kymenlaaksossa

Virtakiven Sauna ja kahvila, Brejlinintie 8, 45910 Kouvola

MKN Etelä-Suomi

Elintarvike

6b6c2a4e4e8bae67c871ac3d7b87d716

Tule haukkaamaan palaa suomalaissaksalaisittain Kymijoen rannalle – tervetuloa Virtakiveen 1.7.

Paikka: Virtakiven Sauna ja kahvila (Brejlinintie 8, Kouvola), terassialue kahvilan rannassa
Aika: maanantaina 1.7. klo 12.00-14.00

Tervetuloa suunnittelemaan yhteistyötä elintarvikealan tueksi ja nauttimaan herkullisesta suomalaissaksalaisesta tarjoilusta. Vieraanamme tilaisuudessa radiotoimittaja Kirsi Hechler, Sisuradio Frankfurt -radiokanavalta Saksasta.


Ohjelma

klo 12.00 Tervetulosanat, Päivi Karhunen, Kouvola Innovation

klo 12.10 Radiotoimittaja Kirsi Hechler esittäytyy ja kertoo vierailustaan Kouvolassa sekä raottaa saksalaisten kuluttajien näkemyksiä Suomesta ja suomalaisesta ruoasta

klo 12.20 Elintarvikealan uusia avauksia Kymenlaaksossa – investointeja tutkimukseen, koulutukseen ja liiketoiminnan kehittämiseen LUT-yliopisto, Ville Hamara Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Anu Koverola Pro Agria Etelä-Suomi ry, Päivi Matilainen Ammattiopisto Eduko, Pekka Hokkanen Kouvola Innovation, Noora Juvonen

klo 12.40 Vapaamuotoinen verkostoituminen, tarjolla maistiaisia. Lisäksi esittelykierros MUU farmipuodissa, kesäkahvilan yläkerrassa

Tervetuloa!

Tilaisuuden kieli on suomi. Huikkaa tulostasi sähköpostilla, niin varmistamme, että evästä riittää kaikille: paivi.karhunen@kinno.fi tai noora.juvonen@kinno.fi

Tiedustelut: Päivi Matilainen p. 050 564 5152

Tapahtuma järjestetään osana Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka (KEKE) kehittämishanketta. Lisätiedot: www.kinno.fi/keke

 

1-keke-logokooste-vaaka.jpg

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu