Elintarvikealan suomalaissaksalaisen yhteistyön suunnittelutilaisuus Kymenlaaksossa
Virtakiven Sauna ja kahvila, Brejlinintie 8, 45910 Kouvola
![6b6c2a4e4e8bae67c871ac3d7b87d716](/uploads/_1280x856_crop_center-center_82_line/6b6c2a4e4e8bae67c871ac3d7b87d716.jpg 1280w, /uploads/_640x428_crop_center-center_60_line/6b6c2a4e4e8bae67c871ac3d7b87d716.jpg 640w)
Tule haukkaamaan palaa suomalaissaksalaisittain Kymijoen rannalle – tervetuloa Virtakiveen 1.7.
Paikka: Virtakiven Sauna ja kahvila (Brejlinintie 8, Kouvola), terassialue kahvilan rannassa
Aika: maanantaina 1.7. klo 12.00-14.00
Tervetuloa suunnittelemaan yhteistyötä elintarvikealan tueksi ja nauttimaan herkullisesta suomalaissaksalaisesta tarjoilusta. Vieraanamme tilaisuudessa radiotoimittaja Kirsi Hechler, Sisuradio Frankfurt -radiokanavalta Saksasta.
Ohjelma
klo 12.00 Tervetulosanat, Päivi Karhunen, Kouvola Innovation
klo 12.10 Radiotoimittaja Kirsi Hechler esittäytyy ja kertoo vierailustaan Kouvolassa sekä raottaa saksalaisten kuluttajien näkemyksiä Suomesta ja suomalaisesta ruoasta
klo 12.20 Elintarvikealan uusia avauksia Kymenlaaksossa – investointeja tutkimukseen, koulutukseen ja liiketoiminnan kehittämiseen LUT-yliopisto, Ville Hamara Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Anu Koverola Pro Agria Etelä-Suomi ry, Päivi Matilainen Ammattiopisto Eduko, Pekka Hokkanen Kouvola Innovation, Noora Juvonen
klo 12.40 Vapaamuotoinen verkostoituminen, tarjolla maistiaisia. Lisäksi esittelykierros MUU farmipuodissa, kesäkahvilan yläkerrassa
Tervetuloa!
Tilaisuuden kieli on suomi. Huikkaa tulostasi sähköpostilla, niin varmistamme, että evästä riittää kaikille: paivi.karhunen@kinno.fi tai noora.juvonen@kinno.fi
Tiedustelut: Päivi Matilainen p. 050 564 5152
Tapahtuma järjestetään osana Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka (KEKE) kehittämishanketta. Lisätiedot: www.kinno.fi/keke