Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet

Hietasaaren Seelari, Puomitie 12, 90500 Oulu, Suomi

MKN Oulu
7bd1a39845807fdc1ae3a564f32e0ca4

Tervetuloa kuulemaan uudistavan ruokamatkailun mahdollisuuksista Pohjois-Pohjanmaalla!

Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma?

Tule mukaan toiminnalliseen tapahtumaan, jossa kuulet teemaan liittyviä puheenvuoroja, minkä jälkeen laitamme itsekin kädet jauhoihin, ja leivomme Go Arcticin johdolla voisilmäpullia.
Tilaisuuden ensimmäiseen osaan voi osallistua myös etänä.

Leivontatyöpajassa pääkielenä toimii englanti. Huomioithan, että työpajassa käsitellään vehnäjauhoja. Työpajaosuuteen mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Tilaisuus on suunnattu yrityksille, jotka toimivat elintarvikkeiden, ohjelmapalveluiden, ruoan tai (ruoka)matkailun alalla ja haluavat saada uusia kansainvälisiä asiakkaita. Tervetuloa mukaan myös muut aiheesta kiinnostuneet!

 

Ohjelma

16:30-18 Puheenvuoroja uudistavasta ruokamatkailusta (hybridi)

  • Uudistava ruokamatkailu – mitä se on? Laura Hokkanen, EHOMPI-hanke, Oamk
  • Ruokamatkailu ja alueellinen ruokaidentiteetti matkailun vetovoimatekijänä, Anna Rinteinen, ProAgria/Maa- ja kotitalousnaiset Itä-Suomi
  • Perinnepiirakoita pöytiin Puumalassa by Paula, Paula Okkola, Okkolan lomamökit


18-20 Kädet jauhoihin -työpaja; kv-ryhmälle suunnattu voisilmäpullien leivonta-aktiviteetti (kielenä englanti), Go Arctic
Finnish Butter-Eye Buns workshop

 

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat hankkeet: Ehompi Elinvoimaa maaseudulle uudistavilla palveluilla ja Parasta paikallista pöytiin.

 

nimeton-malli-2025-01-23t163933.643.png

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu