Laatu- ja vastuullisuustyöpaja - Kestävä liiketoiminta näkyväksi!

Maatilamatkailu Hirvonen, Rostilantie 52, 82210 Joensuu, Suomi

MKN Etelä-Savo, MKN Etelä-Suomi, MKN Itä-Suomi

Koulutukset ja kurssit· Elintarvike

E7c063dce3ca0ec839a7f52d86913892

Käytännönläheisessä valmennuksessa perehdytään vastuullisuuteen kiinteänä osana matkailu-, ravintola- ja elintarvikealanyritysten arkea, toimintaa ja kehitystyötä. 

Mitä kaikkea vastuullisuuteen sisältyy ja mikä sen merkitys liiketoiminnalle on tänä päivänä? Näihin, ja muihin kysymyksiin pureudutaan yhteistuumin! Saat konkreettisia vinkkejä vastuullisuustyön toteutukseen. Pääset myös tunnistamaan ja työstämään TOP 5 -toimenpidettä saavuttaaksesi tavoitteesi. Lisäksi sukelletaan vastuullisuudesta viestimiseen – mitä kertoa ja miten? 

Valmennuspäivä pohjautuu kestävän ruokamatkailun oppaaseen ja laatu- ja alkuperämerkkien arvokriteeristöön. Päivän aikana käydään läpi runsaasti käytännön esimerkkejä.

Valmentajana: Anu Ruusila, Cordial Communications Oy. Anu Ruusila on Visit Finland Akatemian Sustainable Travel Finland -valmentaja. Anulla on yli 25 vuoden kokemus viestinnästä ja kestävästä kehityksestä. Anun koulutukset ja valmennukset ovat käytännönläheisiä, ja jokainen osallistuja saa mukaansa toimivia työkaluja arjen vastuullisuustyöhön ja -viestintään.

Valmennuspäivän alkuun Hotelli Lietsun piänainen Helena Puhakka-Tarvainen esittelee heidän kestävää, vastuullista liiketoimintaansa. 

Innostavan ja käytännönläheisen valmennuksen sisältö:

Menu tänään, eli ohjelma 
•    Sustainable Travel Finland: esittely ja hyödyt 
Kestävä ruokamatkailu: mitä ja miksi?

Kestävän yritystoiminnan padassa porisevat: 
Ympäristövastuu ruokamatkailussa – tunnistetaan olennaiset asiat ja toimet 
Sosiaalinen vastuu, joka ulottuu ihmisistä eläimiin ja paikallisyhteisöihin 
Taloudellinen vastuullisuus: reilua ja kannattavaa toimintaa 

Viestinnän kattaus: 
Innostava viestintä kutsuu pöytään! 
•    Viherpesun sudenkuopat
•    Vastuullisuusviestinnän tarjotin: yrityksesi työkalupakki 
•    Tarina vie pellolta pöytään! 
Eväät repussa eteenpäin! 
STF-polun askelmerkit 

Hinta: 30 € + alv / hlö (sis. valmennuksen, opetusmateriaalin, kahvit, lounaan)

Lisätiedot, ilmoittautumiset: 

Johanna Rinnekari, MKN Yrityspalvelut / ProAgria Itä-Suomi p. 040 301 2441, johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi, johanna.rinnekari@proagria.fi

pp-logorimpsu-pitka-002.jpg

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu