Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja
Ammattiopisto Lappia, Urheilukatu 6, 95400 Tornio
Kala-alan yritys tai ammattikeittiöedustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille!
Työpajassa keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä tuotekehitystarpeista. Yrityksillä on mahdollisuus esitellä omia tuotteitaan. Tuotteiden soveltuvuutta reseptiikkaan testataan valmistamalla maistiaisia yhdessä osallistujien kesken.
Tapahtuma on maksuton ja suunnattu ensisijaisesti elintarvikejalostajille, ravintoloiden ja ammattikeittiöiden edustajille sekä kalastajille.
Paikkoja on rajoitetusti – mukaan mahtuu noin 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ohjelma (muutokset mahdollisia)
klo 16 Tervetuloa! Aloituskahvit, esittäytymiskierros ja keskustelua
- Uudet ravitsemussuositukset haltuun – mitä uutta kalan osalta
- Mitä kalatuotteita ja -lajeja on tarjolla ja millainen saatavuus niissä on
- Mitä tarpeita ja toiveita ammattikeittiöillä on
- Millaista tukea Lähikalaa lautaselle -hankkeelta saa reseptitestaukseen ammattikeittiöissä
- Ohjeistus keittiötyöskentelyyn
klo 17 Keittiötyöskentely
klo 19 Yhdessä maisteleminen: arviointi ja palaute
klo 20 Päivän päätös
Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 14.1.2024.
Tilaisuuden järjestää Lähikalaa lautaselle-hanke, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset
Lisätiedot:
Topi Kumpulainen, topi.kumpulainen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 050 467 5066