Markkinointi ja brändäys -työpaja elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjille
Lapin ammattikorkeakoulu, tila A214, Jokiväylä 11, Rovaniemi, Suomi

Työpajassa perehdytään markkinoinnin ja brändin rakentamisen perusteisiin ja kuullaan inspiroivia esimerkkejä, kuinka pienissä elintarvikeyrityksissä on onnistuttu rakentamaan omannäköistä ilmettä ja tarinaa.
Alustusten jälkeen jatkamme työpajaillen – jokainen osallistuja pääsee miettimään markkinointia oman yrityksensä näkökulmasta. Tapahtuman puhujat ovat mukana ohjaamassa ja sparraamassa työskentelyä.
Tule rohkeasti mukaan hakemaan parhaat vinkit oman yrityksesi markkinoinnin kehittämiseen!
Tapahtuma järjestetään hybridinä: paikan päällä Lapin ammattikorkeakoululla Rovaniemellä sekä Zoom-etäyhteydellä.
Ohjelmassa
13.00 – 14.00 Luento: Markkinoinnin ja brändäyksen perusteet, Laura Kuismanen
14.00 – 14.50 Yritysesimerkki:
Artesaanileipää Ahvenanmaalta, Dansons Gårdsbageri, Airi Petterson
14.50 – 15.00 Tauko
15.00 – 16.00 Työpaja
Lisätiedot
Henna Kukkonen
040 585 2817
henna.kukkonen@lapinamk.fi
Tapahtuman ilmoittautuminen on avoinna 25.4. asti: Ilmoittautumislomakkeelle.
Tapahtuman järjestävät Eväitä elämään, ClimateFood ja Lappia Living Labs -hankkeet.
Lämpimästi tervetuloa!