MKN Ruokaneuvot
MKN Ruokaneuvot
Raskileivonta tutuksi - tule mukaan leivontakurssille!
Uutta makua leipiin ja leivonnaisiin.
MKN Ruokaneuvot
Särkikala - herkkupala
Opi käyttämään särkeä, lahnaa ja muita kotimaisia luonnonkaloja.
MKN Ruokaneuvot
Suussa sulavaa suklaasta
Kaipaatko pientä piristystä? Tilaa Suussa sulavaa suklaasta -kurssi!
MKN Ruokaneuvot
Perunakurssi yllättää iloisesti
Pure peruna -ruokakurssilla tutustutaan monipuoliseen mukulaan.
MKN Ruokaneuvot
Leivotaan ruisleipää - tule mukaan kurssille!
Lempeästi kupliva juuri kohottaa perinteisen ruisleivän. Tule oppimaan, kuinka kansallisruuaksi äänestetty ruisleipä syntyy.
![20200515 084532](https://proagria.fi/uploads/_1280x720_crop_center-center_82_line/20200515_084532.jpg 1280w, https://proagria.fi/uploads/_2560x1440_crop_center-center_61_line/20200515_084532.jpg 2560w, https://proagria.fi/uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/20200515_084532.jpg 640w)
MKN Ruokaneuvot
Etelä-Suomen MKN ruoka-asiantuntijoiden referenssit
Sivuille on koottu keskeisimmät referenssit viimeisen viiden vuoden ajalta.
MKN Ruokaneuvot
Maijan maukkaat kasvisruuat
Hyödynnä keittiömestari Maija Silvennoisen vinkit!
![226 lr100 0307](/uploads/_640x360_crop_center-center_60_line/226_lr100_0307.jpg 640w)
MKN Ruokaneuvot
Ruisleipä on Suomen kansallisruoka
Kansallisruuaksi valittiin ruisleipä - tule harjoittelemaan leivän leipomista kurssille!
MKN Ruokaneuvot
Näkö
Ruoka arvioidaan usein ensimmäiseksi ulkonäön perusteella.
MKN Ruokaneuvot
Maku
Makuaisti on yksi tapa tutustua ruokaan.
MKN Ruokaneuvot
Haju
Moni ruuan maku onkin oikeastaan haju.
MKN Ruokaneuvot
Kuulo
Ruuanlaitossa ja syömisessä syntyy monenlaisia ääniä.